Delia CosmeticsBrow Mascara Shape Master mascara pentru sprâncene

Delia Cosmetics Brow Mascara Shape Master mascara pentru sprâncene
Delia Cosmetics Brow Mascara Shape Master mascara pentru sprâncene
Economisiți
23RON

Economisiți 43%
culoare 01 Light Brown 11 ml
13RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 118,18RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: DLC04881
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 20.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi
Culoare
castaniu deschis

Vă doriți confort și frumusețe în fiecare zi? Delia Cosmetics vă pune în valoare toate atuurile, pentru ca propriul eu să fie mereu pe primul loc.

Brandul polonez Delia Cosmetics este o afacere de familie, a cărei atmosferă o reflectă întrutotul. Toate produsele sunt create cu dragoste, cu grijă și de o calitate de excepție, motiv pentru care clienții iubesc acest brand de peste 20 de ani. Delia Cosmetics vă ajută să umpleți ridurile, să spuneți adio petelor pigmentare, să vă întăriți unghiile sau să neutralizați nuanțele de galben din părul blond. Brandul oferă îngrijire pentru ten, corp, păr și unghii. Și, bineînțeles, nu lipsește nici cosmetica decorativă.

Vopseaua de sprâncene Delia Henna asigură sprâncenelor dvs. o culoare intensă, de lungă durată, și o densitate de invidiat. În plus, este potrivită și pentru gene, oferind privirii dvs. un regim de frumusețe complet. Lacul de unghii de top Delia Hybrid Gel vă pune în valoare manichiura. Accelerează uscarea lacului, îi conferă strălucire și îl protejează de cojire până la 7 zile.

Alăturați-vă și dumneavoastră miilor de femei din întreaga lume care au încredere în brandul Delia Cosmetics.