DavidoffHot Water Eau de Toilette pentru bărbați

12×
Davidoff Hot Water Eau de Toilette pentru bărbați
Davidoff Hot Water Eau de Toilette pentru bărbați
Economisiți
329RON

Economisiți 69%
110 ml
99RON

90,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: DDF0108 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Davidoff Hot Water
Compoziție

Pregătiți-vă pentru o explozie de pasiune arzătoare. Apa de toaletă pentru bărbați Davidoff Hot Water nu are cum să vă lase rece. Spuneți da acestei compoziții parfumate fierbinți, care dezvăluie note de absint și de ardei iuți, cu care atrageți imediat atenția. S-a încins atmosfera!

  • un parfum oriental cald și picant
  • pentru un bărbat carismatic și sigur pe sine
  • ideal pentru zi, dar și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului:
Debutează cu o combinație inedită de absint, cu aroma sa de pelin, și cu frunze înviorătoare de busuioc. La scurt timp, se simte inima parfumului, caldă și foarte masculină, compusă din ardei iuți și paciuli seducător. Compoziția este intensificată de styrax și de benzoin, pentru un efect captivant, fin și cuceritor.

Povestea parfumului:
Brandul Davidoff este cunoscut pentru Cool Water, colecția sa de parfumuri acvatice și răcoroase. Hot Water, cu senzualitatea, căldura, baza picantă și flaconul său roșu intens, este exact opusul. Apa de toaletă Hot Water a fost lansată în 2009.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
busuioc, absinth, pelin
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
patchouli, paprika
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
benzoin, styrax
Grupe de parfumuri
orientale, picante

Despre brand Davidoff

Eleganță atemporală, calitate de prim rang, rafinament până în cele mai mici detalii. Acesta este brandul Davidoff, care reflectă filozofia de viață a fondatorului său, Zino Davidoff, un mare gentleman, hedonist și aventurier, care a stăpânit arta de a-și trăi viața din plin.

Zino Davidoff a fost un adevărat maestru în arta de a trăi. A călătorit prin întreaga lume, iar fiecare zi din viața lui a fost o aventură și o provocare. Îi plăcea să-și împărtășească dragostea de viață cu alții, inclusiv prin creațiile sale. Pentru el, calitatea a ocupat întotdeauna primul loc, lucru evident și din parfumurile sale. Primul parfum Davidoff a fost creat în 1984, palmaresul brandului numărând acum câteva zeci.

Colecția Davidoff Cool Water s-a bucurat de un enorm succes, provocând chiar o mică revoluție în lumea parfumurilor. Fiecare parfum Davidoff are caracterul său inconfundabil și toate vă trezesc dorința de a trăi viața mai intens. Pe lângă emblematicul Davidoff Cool Water, disponibil atât în varianta pentru femei, cât și în cea pentru bărbați, mai puteți încerca apa de toaletă pentru bărbați Davidoff Adventure, Davidoff Champion, Davidoff The Game sau balsamul Davidoff după bărbierit. Doamnele vor aprecia apa de parfum Davidoff Run Wild.

Rating Davidoff Hot Water11