Davidoff Cool Water Intenseeau de parfum pentru bărbați

4×
Davidoff Cool Water Intense eau de parfum pentru bărbați
Davidoff Cool Water Intense eau de parfum pentru bărbați
Economisiți
349RON

Economisiți 57%
125 ml
149RON

Cod: DDF04086 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 18.08.2020
Ridicare personală
marți 18.08.2020

Descriere parfum Davidoff Cool Water Intense
Compoziție

Exprimați din plin dorința corpului dumneavoastră pentru mai multă prospețime, pentru trăiri mai intense și pentru o plăcere memorabilă. Apa de parfum pentru bărbați Davidoff Cool Water Intense este ca o chemare irezistibilă a hedonismului.

  • un parfum fresh de fructe, cu accente orientale
  • pentru bărbatul modern și activ
  • ideal pentru utilizarea zilnică

Compoziția parfumului
La început, vă întâmpină notele răcoritoare de mandarine verzi braziliene, culese manual. Mai târziu, compoziția parfumată evoluează spre acorduri orientale, datorită îmbătătoarei ape de nucă de cocos. Baza învăluie în tonuri calde de ambră, pentru un plus de senzualitate intensă.

Povestea parfumului
Davidoff Cool Water a fost unul dintre cele mai populare parfumuri, încă de la lansare. Varianta Intense are, comparativ cu versiunea inițială, un flacon mai închis la culoare, și arată o altă fațetă a prospețimii mării, sub forma apei de parfum, întruchipată de carismaticul Christian Hogue. Împreună cu varianta feminină Davidoff Cool Water Woman, formează un duo deosebit de fresh.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
mandarina verde
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
apa de cocos
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar
Grupe de parfumuri
de fructe

Am scris despre Davidoff Cool Water Intense
Articole

Despre brand Davidoff

Parfumurile Davidoff poartă numele fondatorului, Zino Davidoff, supranumit la vremea sa regele trabucurilor. În anii 80, compania de tutun preluată de Zino de la tatăl său a pătruns și pe piața parfumurilor. Mica firmă familială s-a dezvoltat rapid, iar brandul Davidoff a devenit popular și în afara Elveției natale.

Astăzi, în oferta de la Davidoff găsim câteva zeci de parfumuri, creații ale unor nasuri de talie mondială. De departe cel mai mare succes a înregistrat colecția Davidoff Cool Water, care a cauzat o mică revoluție în lumea parfumurilor. Fiecare parfum Davidoff are însă caracterul său inconfundabil, toate trezind în cel care-l folosește dorința de a-și trăi viața cât mai intens.

Zino Davidoff a fost el însuși un maestru al artei de a trăi. A făcut înconjurul lumii, iar fiecare zi din viața lui a însemnat o aventură și o provocare. Și totul s-a reflectat în creațiile sale. Numele Davidoff a devenit un echivalent pentru bucurie, stil atemporal și gustul pentru noi descoperiri. Davidoff înseamnă să trăiești viața la maxim.

Rating Davidoff Cool Water Intense