Davidoff Cool Water

set cadou XII.

Davidoff Cool Water set cadou XII.
Davidoff Cool Water set cadou XII.
Apa de Toaleta 125 ml + After Shave Water 75 ml

Cod: DDF0054 | Acest produs este momentan indisponibil

toaletní voda 75 ml + sprchový gel 50 ml + balzám po holení 50 ml

Davidoff Cool Water
Apa de Toaleta 125 ml + After Shave Water 75 ml

Descriere parfum Davidoff Cool Water

Davidoff Cool Water Man este un parfum revigorant, foarte masculin, care in 1992 a castigat premiul pentru cel mai bun parfum al anului. Este linistitor, iar cu ajutorul tonurilor de muschi, iasomie si levantica, relaxazea corpul si mintea.Ingredientele lemnoase cu lemn de santal accentueaza masculinitatea si creste sex-appeal-ul, iar cele racoritoare de menta si flori de portocal ofera un plus de energie si prospetime.
Va racoreste ca o cascada naturala de apa, fiind recunoscut pentru prospetime, senzualitate si originalitate.
Fiti Cool Water Man si intrati in stralucitoarea lume Davidoff, o lume a barbatului adevarat. 

Compoziție

Grupe de parfumuri
acvatice, aromatice
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Davidoff

Parfumurile Davidoff poartă numele fondatorului, Zino Davidoff, supranumit la vremea sa regele trabucurilor. În anii 80, compania de tutun preluată de Zino de la tatăl său a pătruns și pe piața parfumurilor. Mica firmă familială s-a dezvoltat rapid, iar brandul Davidoff a devenit popular și în afara Elveției natale.

Astăzi, în oferta de la Davidoff găsim câteva zeci de parfumuri, creații ale unor nasuri de talie mondială. De departe cel mai mare succes a înregistrat colecția Davidoff Cool Water, care a cauzat o mică revoluție în lumea parfumurilor. Fiecare parfum Davidoff are însă caracterul său inconfundabil, toate trezind în cel care-l folosește dorința de a-și trăi viața cât mai intens.

Zino Davidoff a fost el însuși un maestru al artei de a trăi. A făcut înconjurul lumii, iar fiecare zi din viața lui a însemnat o aventură și o provocare. Și totul s-a reflectat în creațiile sale. Numele Davidoff a devenit un echivalent pentru bucurie, stil atemporal și gustul pentru noi descoperiri. Davidoff înseamnă să trăiești viața la maxim.

Rating Davidoff Cool Water

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!