David Beckham Respect deodorant

David Beckham Respect deodorant
David Beckham Respect deodorant
75 ml

Cod: DBM01931 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum David Beckham Respect
Compoziție

Deodorantul spray David Beckham Respect asigură prospețimea și energia necesare. Dacă este utilizat în combinație cu parfumul din aceeași serie, prelungește intensitatea acestuia pe durata întregii zile.

Caracteristici:

  • reglează transpirația și umiditatea pielii
  • neutralizează mirosul neplăcut
  • oferă o protecție de lungă durată

Cum se utilizează:
Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Ideal pentru utilizarea zilnică.

Compoziție

Tipul ambalajului
spray
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand David Beckham

Parfumurile David Beckham sunt sinonime cu luxul, eleganța și prospețimea. Cel mai faimos jucător de fotbal din lume și partenerul său de afaceri Simon Fuller și-au unit forțele cu compania Coty, iar în 2005 au lansat David Beckham Instinct, un parfum care a redefinit eleganța masculină.

David Beckham s-a născut la Londra și, după ce a absolvit școala de fotbal din Manchester, a devenit în scurt timp unul dintre cei mai de succes și mai vizionați jucători din toate timpurile. A jucat în cluburi renumite, ca Manchester United și Real Madrid. Și-a împrumutat chipul multor campanii de publicitate și, datorită aspectului și stilului său, a devenit un simbol al modei. Personalitatea sa reprezintă nu doar fotbalul, ci și moda, luxul și extravaganța.

În prezent, sub umbrela brandului David Beckham, veți găsi nu numai parfumuri pentru bărbați, ci și loțiuni după ras și parfumuri pentru femei, create în colaborare cu soția lui David, Victoria. Fiecare parfum David Beckham este renumit pentru prospețimea sa, iar impresia generală a aromei evocă o senzație de lux.

Rating David Beckham Respect