David Beckham Classic Deo cu atomizor pentru bărbați

1×
David Beckham Classic Deo cu atomizor pentru bărbați
David Beckham Classic Deo cu atomizor pentru bărbați
75 ml

Cod: DBM0876 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere David Beckham Classic
Compoziție

Combinați-vă parfumurile într-un tot armonios. Deodorantul David Beckham Classic emană aceeași aromă ca și parfumul dvs., cu care formează perechea perfectă.

Caracteristici:

  • pentru o senzație de prospețime, de lungă durată
  • amplifică intensitatea parfumului din aceeași colecție
  • face plăcere oricărui bărbat

Cum se utilizează:
Se poate repeta oricând în timpul zilei.

Compoziție

Tipul ambalajului
Deo cu atomizor

Despre brand David Beckham

Parfumurile David Beckham sunt sinonime cu luxul, eleganța și prospețimea. Cel mai faimos jucător de fotbal din lume și partenerul său de afaceri Simon Fuller și-au unit forțele cu compania Coty, iar în 2005 au lansat David Beckham Instinct, un parfum care a redefinit eleganța masculină.

David Beckham s-a născut la Londra și, după ce a absolvit școala de fotbal din Manchester, a devenit în scurt timp unul dintre cei mai de succes și mai vizionați jucători din toate timpurile. A jucat în cluburi renumite, ca Manchester United și Real Madrid. Și-a împrumutat chipul multor campanii de publicitate și, datorită aspectului și stilului său, a devenit un simbol al modei. Personalitatea sa reprezintă nu doar fotbalul, ci și moda, luxul și extravaganța.

În prezent, sub umbrela brandului David Beckham, veți găsi nu numai parfumuri pentru bărbați, ci și loțiuni după ras și parfumuri pentru femei, create în colaborare cu soția lui David, Victoria. Fiecare parfum David Beckham este renumit pentru prospețimea sa, iar impresia generală a aromei evocă o senzație de lux.

Rating David Beckham Classic1