Curaprox3960 Super Soft periuta de dinti super-moale 3 pc

Curaprox 3960 Super Soft periuta de dinti super-moale 3 pc
Curaprox 3960 Super Soft periuta de dinti super-moale 3 pc
variante de culoare 3 buc

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: CUR02166

Periuța de dinți Curaprox Toothbrush 3960 Super Soft garantează o spălare amănunțită și, totodată, delicată cu gingiile. Aceasta a fost concepută pentru a putea să aplicați presiune în timpul spălării, fără a irita gingiile.

Firele 3960 CUREN®, care sunt atașate de capul flexibil al periuței de dinți, sunt făcute ca să îndepărteze eficient placa bacteriană. De asemenea, firele au aceeași lungime și, datorită capetelor curbate, nu dăunează smalțului sau gingiilor. Mânerul cu 8 canturi se ține bine în mână și ușurează spălarea dinților.

Caracteristici:

  • îndepărtează placa bacteriană, într-un mod delicat, chiar și din spațiile dintre dinte și gingie
  • firele patentate CUREN®, cu diametrul de 0,12 mm, nu își schimbă structura nici în condiții de umezeală
  • capul flexibil și înclinat reușește să curețe și locurile puțin accesibile
  • minimalizează riscul de deteriorare a gingiilor
  • se ține comod în mână, datorită formei ergonomice

Mod de utilizare:
Aplicați o cantitate mică de pastă, pe firele umezite ale periuței. Cu mișcări circulare delicate, curățați dinții din toate părțile. Apoi clătiți gura cu apă.

Caracteristici

Duritatea fibrelor
ultra soft

Marca elvetiana Curaprox aduce solutii noi si inovatoare in igiena orala, care ajuta in asigurarea starii de sanatate a dintilor. Gama Curaprox include produse special destinate igienei orale, concepute pe baza cercetarilor in domeniu. Dezvoltarea fiecarui produs este insotita de studii si teste pentru a asigura calitatea si eficienta acestora.Curaprox se angajeaza in cresterea gradului de constientizare cu privire la importanta igienei orale, cat si a preventiei.