Curaprox 1560 Soft periuta de dintiSoft 3 pc

1×
Curaprox 1560 Soft periuta de dintiSoft 3 pc
Curaprox 1560 Soft periuta de dintiSoft 3 pc
3 buc
60RON

20,00RON / 1 buc, incl. TVA
Cod: CUR02117 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 17.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 17.06.2021

Descriere Curaprox 1560 Soft
Caracteristici

Oferiți dinților dvs. un tratament mai blând. Periuța de dinți Curaprox 1560 Soft are perii tăiați drept, cu vârfurile rotunjite, pentru o curățare foarte blândă a dinților, fără riscul deteriorării smalțului. Perii sunt fabricați din materialul brevetat CUREN®, care, spre deosebire de nailon, nu își modifică proprietățile nici după înmuiere, păstrându-și forma o perioadă mai lungă de timp.

Capul de periere este ușor înclinat, cu gâtul flexibil și permite curățarea ușoară a locurilor greu accesibile, precum fețele distale ale incisivilor și ale caninilor sau ultimele măsele.

Caracteristici:

  • 1560 peri CUREN®, cu capetele rotunjite și diametrul de 0,15 mm
  • curăță delicat dinții, inclusiv coletul dentar
  • nu afectează smalțul dentar, nici gingiile
  • gâtul flexibil și mânerul octogonal permit curățarea dinților sub un unghi optim

Mod de utilizare:
Pasta de dinți se aplică pe periuța umezită și se curăță dinții din toate părțile, cu mișcări circulare delicate. Apoi clătiți gura cu apă.

Caracteristici

Duritatea fibrelor
soft

Despre brand Curaprox

Marca elvetiana Curaprox aduce solutii noi si inovatoare in igiena orala, care ajuta in asigurarea starii de sanatate a dintilor. Gama Curaprox include produse special destinate igienei orale, concepute pe baza cercetarilor in domeniu. Dezvoltarea fiecarui produs este insotita de studii si teste pentru a asigura calitatea si eficienta acestora.Curaprox se angajeaza in cresterea gradului de constientizare cu privire la importanta igienei orale, cat si a preventiei.

Rating Curaprox 1560 Soft1