Cuba Chic Eau de Parfum pentru femei

Cuba Chic Eau de Parfum pentru femei
Cuba Chic Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: CUB0898 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Cuba Chic
Compoziție

Oferiți-vă parfumul datorită căruia veți fi remarcată în orice societate. Apa de parfum pentru femei Cuba Chic este întruchiparea luxului și a exclusivității, iar ingenioasa sa compoziție îi încântă chiar și pe cei mai pretențioși.

  • parfum de fructe
  • parfum floral
  • subliniază senzualitatea fiecărei femei
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Compozitie
miere, praline, bergamota, iasomie, pomelo, trandafir, pepene galben, scortisoara, portocala
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Cuba

Parfumuri Cuba | Cuba - miros, inspiratie si originalitate. Marca Cuba imbogateste piata parfumurilor cu arome frantuzesti originale, de inalta calitate, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Parfumuri Cuba reflecta intotdeauna cele mai noi tendinte globale, iar parfumierii companiei nu rateaza niciun eveniment important din lumea parfumurilor, participand la targurile de profil din Paris, Bologna, Sao Paulo si Moscova.
Parfumurile Cuba uimesc mereu cu sticle originale si frumoase, inspirate de celebrele trabucuri cubaneze. Numele alese pentru aromele Cuba Carnaval, Cuba Maya Mexico sau Cuba City Holywood sugereaza ca marca vizeaza iubitorii de originalitate cu orizonturi largi. Parfumurile barbatesti Cuba au o compozitie placuta, variind de la mirosuri fresh pana la mirosuri orientale, cu note de tutun. Cele pentru femei sunt florale sau cu note romantice de citrice proaspete. 
In parfumurile Cuba veti gasi inspiratie pentru toate simturile.

Rating Cuba Chic