Creed Spring Flower

eau de parfum pentru femei 75 ml

3×
Creed Spring Flower eau de parfum pentru femei 75 ml
Creed Spring Flower eau de parfum pentru femei 75 ml
Creed Spring Flower eau de parfum pentru femei 75 ml
Creed Spring Flower eau de parfum pentru femei 75 ml
75 ml

Cod: CRE0108 | Acest produs este momentan indisponibil

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

Creed Spring Flower
75 ml

Descriere parfum Creed Spring Flower

Spring Flower este un parfum feminin, de flori și fructe, din atelierul brandului de nișă Creed, un brand dinastic cu întregul capital privat. Brandul Creed are o istorie de peste 250 de ani, timp în care a creat parfumuri emblematice pentru case regale și alți clienți pretențioși și rafinați. În afară de tradiția excepțională, transmisă din tată în fiu din 1760, se mândrește cu vechile tehnici de prelucrare a ingredientelor prețioase, selectate pentru fabricarea parfumurilor sale de neegalat.

Apa de parfum Spring Flower este una dintre bijuteriile brandului Creed. Acest parfum proaspăt și feminin este opera lui Olivier Creed, un parfumier din a șasea generație a familiei Creed. A fost inspirat de o legendă a ecranului: Audrey Hepburn. Inițial, Olivier a creat parfumul Spring Flower special pentru această femeie absolut extraordinară, actriță britanică și simbol al modei. Spring Flower, de la Creed, a devenit disponibil pe piață mulți ani mai târziu.

Parfumul Spring Flower, de la Creed, de un roz încântător, este, după cum declară reprezentanții brandului, o celebrare jucăușă a energiei feminine și a spiritului muzei sale. De fructe, floral, dulce și sexy, parfumul Spring Flower este la fel de plăcut, fascinant, inconfundabil și de neuitat ca și mult admirata și îndrăgita Audrey Hepburn.

Compoziția parfumului Spring Flower, de la Creed, debutează cu acorduri de pepene, de mere și de piersici. În inima sa înfloresc iasomia și trandafirul, iar baza o formează ambra și moscul. Aroma totală este proaspătă, romantic jucăușă și de-a dreptul adorabilă.

Spring Flower, de la Creed, va fi îndrăgit mai ales de femeile care adoră parfumurile de flori și fructe. Va câștiga admiratoarele stilului personalizat și ale farmecului unic al lui Audrey Hepburn și, desigur, fiecare femeie care apreciază calitatea și luxul. Parfumul Spring Flower este ideal pentru zi, mai ales primăvara și vara. Celei care-l folosește îi conferă o aură de unicitate, învăluind-o într-o aromă jucăușă și proaspătă, care-i subliniază feminitatea.

Pe lângă aromele captivante, toate parfumurile brandului Creed atrag prin ambalajele de o eleganță cu totul specială. Fermecătorul flacon Spring Flower, într-o frumoasă nuanță de roz, este completat de caseta elegantă și fină, cu motive de flori de primăvară. Încercați apa de parfum de la brandul dinastic, cu o istorie celebră și vă veți îndrăgosti de parfumul încântător, ilustrând energia, farmecul și spiritul unei femei extraordinare.

Spring Flower, de la Creed - un parfum proaspăt, jucăuș și minunat de feminin, inspirat de nemuritoarea Audrey Hepburn.

Compoziție

Note varf
caise, mar, para, pepene galben, piersica
Note inima
iasomie, trandafir
Note baza
cihlimbar, mosc
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Creed

Parfumuri Creed | Creed - Regele regilor in parfumuri si arome, cu mai mult de 250 ani de experienta in crearea de parfumuri extraordinare pentru familia regala, cat si pentru alti clienti cu gusturi rafinate. Incepand cu 1760, cand Creed a luat nastere in Londra, afacerea a fost transmisa timp de 7 generatii din tata in fiu.
Pe langa o experienta indelungata, Creed s-a remarcat si prin utilizarea de tehnici vechi de prelucrare a materialelor rare selectate in productia lor de parfumuri. Parfumurile personalizate de la Creed au folosit imaginea unor figuri istorice precum Regina Victoria, imparatul Franz-Josef si sotia lui "Sissi", Sir Winston Churchill si presedintele John F. Kennedy. Iar in prezent marca poate fi usor asociata cu imaginea unor vedete ca Robert de Niro si Sylvester Stallone. Dar ramane in acelasi timp un simbol al familiilor regale si prezidentiale.
Cu ocazia celei de a 250-a aniversari de la infiintarea sa, Creed se extinde si in Statele Unite, deschizand un magazin in 2010 in Manhattan.
Creed prefera ingrediente naturale de cea mai inalta calitate in detrimentul alternativelor sintetice mai ieftine. Olivier Creed si fiul sau Erwin Creed cauta personal in toata lumea aceste ingrediente, insistand asupra familiaritatii si daruirii totale a acestora pentru a crea parfumuri originale, de cea mai inalta calitate.
Oferta marcii Creed include parfumuri pentru barbati, femei, cat si unisex, ambalate in flacoane elegante, care sunt o adaptare moderna a mostenirii istorice. Printre cele mai faimoase parfumuri se numara Creed Green Irish Tweed din 1985, creat in stilul Olivier Creed Fougère. In ultimii ani, parfumul floral cu mosc Creed Aventus a vazut un imens succes, fiind inspirat de viata dramatica a lui Napoleon Bonaparte.
Creed inseamna arta de a face parfumuri, lux pur, atemporalitate si o abordare moderna a patrimoniului istoric.

Rating Creed Spring Flower

Adaugă o nouă recenzie

3.0
3 Evaluare
1
1
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală