Creed Royal Water

eau de parfum unisex 100 ml

Creed Royal Water eau de parfum unisex 100 ml
Creed Royal Water eau de parfum unisex 100 ml
Creed Royal Water eau de parfum unisex 100 ml
Creed Royal Water eau de parfum unisex 100 ml
Creed Royal Water eau de parfum unisex 100 ml
Creed Royal Water eau de parfum unisex 100 ml
Creed Royal Water eau de parfum unisex 100 ml
Creed Royal Water eau de parfum unisex 100 ml
Livrare gratuită
100 ml
771RON

Cod: CRE4013 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
miercuri, 24.10.2018
ridicare personală
miercuri, 24.10.2018
Creed Royal Water
100 ml | 771RON

Descriere parfum Creed Royal Water

Royal Water este un parfum unisex, citric și aromatic, din atelierul brandului de nișă Creed, un brand dinastic cu întregul capital privat. Brandul Creed are o istorie de peste 250 de ani, timp în care a creat parfumuri emblematice pentru case regale și alți clienți pretențioși și rafinați. În afară de tradiția excepțională, transmisă din tată în fiu din 1760, se mândrește cu vechile tehnici de prelucrare a ingredientelor prețioase, selectate pentru fabricarea parfumurilor sale de neegalat.

Royal Water, de la Creed, o creație a lui Olivier Creed, din a șasea generație de parfumieri Creed, este un parfum clasic, simplu și curat, creat ca un tribut pentru următoarea generație a dinastiei Windsor, membrii tineri ai familiei regale britanice. Royal Water le surprinde farmecul, energia și puterea. Regal și rafinat, dar prietenos, acesta este parfumul Royal Water, de la Creed.

Royal Water, de la Creed, debutează cu acorduri de citrice și de mentă. Inima sa conține note de boabe de ienupăr și de busuioc, iar baza este formată din tonuri de mosc și de ambră. Impresia de ansamblu este proaspătă, verde și, totodată, bogată.

Royal Water, de la Creed, este îndrăgit mai ales de iubitorii de parfumuri citrice proaspete, cu o fațetă verde intens. Va captiva iubitorii de parfumuri deosebite, magistral compuse, ca și pe toți cei care apreciază calitatea și luxul. Parfumul Royal Water este potrivit pentru zi, cât și pentru seară, pe tot parcursul anului, dar excelează în zilele calde. Îl înfășoară pe cel care-l folosește într-o aromă de un rafinament regal, garantându-i atenția și admirația celor din jur.

Pe lângă aromele captivante, toate parfumurile brandului Creed atrag prin ambalajele de o eleganță cu totul specială. Ca în cazul multor parfumuri Creed, pe flaconul Royal Water apare cuvântul „millesime“, care este semnul distinctiv al calității. Într-adevăr, acesta arată că, la producția parfumului, au fost folosite cele mai bune ingrediente din acel an. Ambalajul este completat de frumoasa cutie de culoare deschisă, cu accente argintii.

Royal Water, de la Creed - un parfum sublim, inspirat de generațiile mai tinere ale familiei regale britanice.

Compoziție

Note baza
cihlimbar, mosc
Note inima
busuioc, ienupar
Note varf
citrice, menta
Grupe de parfumuri
aromatice, citrice

Despre brand Creed

Parfumuri Creed | Creed - Regele regilor in parfumuri si arome, cu mai mult de 250 ani de experienta in crearea de parfumuri extraordinare pentru familia regala, cat si pentru alti clienti cu gusturi rafinate. Incepand cu 1760, cand Creed a luat nastere in Londra, afacerea a fost transmisa timp de 7 generatii din tata in fiu.
Pe langa o experienta indelungata, Creed s-a remarcat si prin utilizarea de tehnici vechi de prelucrare a materialelor rare selectate in productia lor de parfumuri. Parfumurile personalizate de la Creed au folosit imaginea unor figuri istorice precum Regina Victoria, imparatul Franz-Josef si sotia lui "Sissi", Sir Winston Churchill si presedintele John F. Kennedy. Iar in prezent marca poate fi usor asociata cu imaginea unor vedete ca Robert de Niro si Sylvester Stallone. Dar ramane in acelasi timp un simbol al familiilor regale si prezidentiale.
Cu ocazia celei de a 250-a aniversari de la infiintarea sa, Creed se extinde si in Statele Unite, deschizand un magazin in 2010 in Manhattan.
Creed prefera ingrediente naturale de cea mai inalta calitate in detrimentul alternativelor sintetice mai ieftine. Olivier Creed si fiul sau Erwin Creed cauta personal in toata lumea aceste ingrediente, insistand asupra familiaritatii si daruirii totale a acestora pentru a crea parfumuri originale, de cea mai inalta calitate.
Oferta marcii Creed include parfumuri pentru barbati, femei, cat si unisex, ambalate in flacoane elegante, care sunt o adaptare moderna a mostenirii istorice. Printre cele mai faimoase parfumuri se numara Creed Green Irish Tweed din 1985, creat in stilul Olivier Creed Fougère. In ultimii ani, parfumul floral cu mosc Creed Aventus a vazut un imens succes, fiind inspirat de viata dramatica a lui Napoleon Bonaparte.
Creed inseamna arta de a face parfumuri, lux pur, atemporalitate si o abordare moderna a patrimoniului istoric.