Creed Royal Oud

eau de parfum unisex 120 ml

9×
Creed Royal Oud eau de parfum unisex 120 ml
Creed Royal Oud eau de parfum unisex 120 ml
Creed Royal Oud eau de parfum unisex 120 ml
Creed Royal Oud eau de parfum unisex 120 ml
Creed Royal Oud eau de parfum unisex 120 ml
Creed Royal Oud eau de parfum unisex 120 ml
Creed Royal Oud eau de parfum unisex 120 ml
Creed Royal Oud eau de parfum unisex 120 ml
Livrare gratuită
120 ml
1.033RON

Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: CRE3659 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 24.04.2019
Ridicare personală
miercuri 24.04.2019
Creed Royal Oud
120 ml | 1.033RON

Descriere parfum Creed Royal Oud

Royal Oud este un parfum unisex oriental, din atelierul brandului de nișă Creed, un brand dinastic cu întregul capital privat. Brandul Creed are o istorie de peste 250 de ani, timp în care a creat parfumuri emblematice pentru case regale și alți clienți pretențioși și rafinați. În afară de tradiția excepțională, transmisă din tată în fiu din 1760, se mândrește cu vechile tehnici de prelucrare a ingredientelor prețioase, selectate pentru fabricarea parfumurilor sale de neegalat. Parfumul Royal Oud, de la Creed, sugerează splendoarea vieții în palatele din Persia și din Paris.

Este opera lui Olivier Creed, un parfumier din a șasea generație a familiei Creed. Inspirația sa a pornit de la elementele de bază ale unui palat regal persan - lemn, piele, marmură și aur. După cum sugerează și numele, Royal Oud este un parfum regal și luxos, construit în jurul unei note de lemn de oud, lemn prețios din copacul de aquilaria, un material superb, cu o aromă inconfundabilă, numit, de asemenea, lemnul vulturului sau agar-agar.

Royal Oud, de la Creed, debutează cu acorduri de lămâie calabreză, de piper roz și de bergamotă siciliană. În inima sa descoperim note de cedru, de galbanum și de angelică, iar baza este formată din note de mosc, de lemn de santal și de lemn de oud. Per ansamblu, aroma este elegantă, caldă și cu adevărat regală. Parfumul Royal Oud este un minunat caleidoscop de arome, în care energia notei de oud creează o compoziție perfect echilibrată.

Royal Oud, de la Creed, este apreciat mai ales de femeile și de bărbații care iubesc interpretarea modernă a parfumurilor orientale, mai ales a celor cu lemnul de oud în rolul principal. Va captiva iubitorii de parfumuri complexe, magistral compuse și cu adâncimi ascunse, precum și pe toți cei care apreciază calitatea și luxul, la un nivel cu adevărat fără precedent. Royal Oud este potrivit pentru zi și pentru seară, pe tot parcursul anului, dar excelează în lunile reci. Celui care-l folosește îi conferă întotdeauna o aură de lux din atmosfera palatelor regale și îi garantează atenția admirativă a celor din jur.

Pe lângă aromele captivante, toate parfumurile brandului Creed atrag prin ambalajele de o eleganță cu totul specială. Ca în cazul multor parfumuri Creed, pe flaconul Royal Oud apare cuvântul „millesime“, care este semnul distinctiv al calității. Într-adevăr, acesta arată că, la producția parfumului, au fost folosite cele mai bune ingrediente din acel an. Ambalajul este desăvârșit de caseta sofisticată, de culoare deschisă, cu însemne aurii.

Royal Oud, de la Creed - un parfum modern și luxos, inspirat de palatele regale.

Compoziție

Note baza
agar, lemn de santal, mosc
Note inima
angelica, cedru, galbanum
Note varf
bergamota, lamaie, piper roz
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Creed

Parfumuri Creed | Creed - Regele regilor in parfumuri si arome, cu mai mult de 250 ani de experienta in crearea de parfumuri extraordinare pentru familia regala, cat si pentru alti clienti cu gusturi rafinate. Incepand cu 1760, cand Creed a luat nastere in Londra, afacerea a fost transmisa timp de 7 generatii din tata in fiu.
Pe langa o experienta indelungata, Creed s-a remarcat si prin utilizarea de tehnici vechi de prelucrare a materialelor rare selectate in productia lor de parfumuri. Parfumurile personalizate de la Creed au folosit imaginea unor figuri istorice precum Regina Victoria, imparatul Franz-Josef si sotia lui "Sissi", Sir Winston Churchill si presedintele John F. Kennedy. Iar in prezent marca poate fi usor asociata cu imaginea unor vedete ca Robert de Niro si Sylvester Stallone. Dar ramane in acelasi timp un simbol al familiilor regale si prezidentiale.
Cu ocazia celei de a 250-a aniversari de la infiintarea sa, Creed se extinde si in Statele Unite, deschizand un magazin in 2010 in Manhattan.
Creed prefera ingrediente naturale de cea mai inalta calitate in detrimentul alternativelor sintetice mai ieftine. Olivier Creed si fiul sau Erwin Creed cauta personal in toata lumea aceste ingrediente, insistand asupra familiaritatii si daruirii totale a acestora pentru a crea parfumuri originale, de cea mai inalta calitate.
Oferta marcii Creed include parfumuri pentru barbati, femei, cat si unisex, ambalate in flacoane elegante, care sunt o adaptare moderna a mostenirii istorice. Printre cele mai faimoase parfumuri se numara Creed Green Irish Tweed din 1985, creat in stilul Olivier Creed Fougère. In ultimii ani, parfumul floral cu mosc Creed Aventus a vazut un imens succes, fiind inspirat de viata dramatica a lui Napoleon Bonaparte.
Creed inseamna arta de a face parfumuri, lux pur, atemporalitate si o abordare moderna a patrimoniului istoric.

Rating Creed Royal Oud

Adaugă o nouă recenzie

4.0
9 Evaluare
5
2
1
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală