Creed Millésime Impérial

eau de parfum unisex 120 ml

9×
Creed Millésime Impérial eau de parfum unisex 120 ml
Creed Millésime Impérial eau de parfum unisex 120 ml
Creed Millésime Impérial eau de parfum unisex 120 ml
Creed Millésime Impérial eau de parfum unisex 120 ml
Creed Millésime Impérial eau de parfum unisex 120 ml
Creed Millésime Impérial eau de parfum unisex 120 ml
Creed Millésime Impérial eau de parfum unisex 120 ml
Creed Millésime Impérial eau de parfum unisex 120 ml
Reducere specială
891RON
Reducere 10%
120 ml
802RON

Cod: CRE04635 | 1 de buc. în stoc

Continutul este cu un procentaj mai scazut | Conținutul produsului: 99%

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni, 25.02.2019
Ridicare personală
luni, 25.02.2019
Creed Millésime Impérial
120 ml | 802RON

Descriere parfum Creed Millésime Impérial

Millesime Imperial, de la Creed, este un parfum unisex, citric și marin. Această apă de parfum provine din atelierul brandului de nișă Creed. Acesta este un brand unic, de lux, dinastic și cu întregul capital privat. Brandul Creed are o istorie de peste 250 de ani, timp în care a creat parfumuri emblematice pentru case regale și alți clienți pretențioși și rafinați. În afară de tradiția excepțională, transmisă din tată în fiu din 1760, se mândrește cu vechile tehnici de prelucrare a ingredientelor prețioase, selectate pentru fabricarea parfumurilor sale de neegalat.

Millesime Imperial, creat inițial pentru un rege, este opera parfumierului Olivier Creed, din a șasea generație Creed. Este un parfum unisex distinctiv și prestigios. De la lansarea sa în 1995, parfumul Millesime Imperial a fost adoptat de nenumărate celebrități internaționale.

Millesime Imperial, de la Creed, debutează cu acorduri de fructe și de sare de mare. În inima sa înfloresc note de iris florentin, de mandarină, de bergamotă și de lămâie siciliană. Baza constă în mosc, cu note lemnoase și marine. Per ansamblu, aroma este călduros romantică și proaspăt efervescentă.

Parfumul Millesime Imperial, de la Creed, este apreciat în special de cei care iubesc aromele citrice și marine. Îi va atrage pentru totdeauna pe iubitorii parfumurilor de cel mai înalt standard și, bineînțeles, pe toți cei care apreciază calitatea și luxul. Parfumul Millesime Imperial este potrivit pentru orice ocazie - de la situații de birou, la cel mai important eveniment al serii. Celui care-l folosește, îi conferă întotdeauna o notă de lux pur și de exclusivitate.

Pe lângă aromele captivante, toate parfumurile brandului Creed atrag prin ambalajele de o eleganță cu totul specială. Cuvântul „millesime“ de pe ambalaj arată că, la producția parfumului, au fost folosite cele mai bune ingrediente din acel an. Flaconul transparent, cu elemente decorative din aur, este completat de caseta albă elegantă, decorată cu aur. Încercați parfumul de la acest brand dinastic unic și vă veți îndrăgosti de parfumul favorit al personalităților celor mai renumite, folosit la cele mai importante ocazii.

Millesime Imperial, de la Creed - un parfum versatil cald și proaspăt, creat inițial pentru un rege.

Compoziție

Note baza
mosc, tonuri lemnoase, tonuri marine
Note inima
bergamota, lamaie siciliana, mandarina
Note varf
sare de mare, tonuri de fructe
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Creed

Parfumuri Creed | Creed - Regele regilor in parfumuri si arome, cu mai mult de 250 ani de experienta in crearea de parfumuri extraordinare pentru familia regala, cat si pentru alti clienti cu gusturi rafinate. Incepand cu 1760, cand Creed a luat nastere in Londra, afacerea a fost transmisa timp de 7 generatii din tata in fiu.
Pe langa o experienta indelungata, Creed s-a remarcat si prin utilizarea de tehnici vechi de prelucrare a materialelor rare selectate in productia lor de parfumuri. Parfumurile personalizate de la Creed au folosit imaginea unor figuri istorice precum Regina Victoria, imparatul Franz-Josef si sotia lui "Sissi", Sir Winston Churchill si presedintele John F. Kennedy. Iar in prezent marca poate fi usor asociata cu imaginea unor vedete ca Robert de Niro si Sylvester Stallone. Dar ramane in acelasi timp un simbol al familiilor regale si prezidentiale.
Cu ocazia celei de a 250-a aniversari de la infiintarea sa, Creed se extinde si in Statele Unite, deschizand un magazin in 2010 in Manhattan.
Creed prefera ingrediente naturale de cea mai inalta calitate in detrimentul alternativelor sintetice mai ieftine. Olivier Creed si fiul sau Erwin Creed cauta personal in toata lumea aceste ingrediente, insistand asupra familiaritatii si daruirii totale a acestora pentru a crea parfumuri originale, de cea mai inalta calitate.
Oferta marcii Creed include parfumuri pentru barbati, femei, cat si unisex, ambalate in flacoane elegante, care sunt o adaptare moderna a mostenirii istorice. Printre cele mai faimoase parfumuri se numara Creed Green Irish Tweed din 1985, creat in stilul Olivier Creed Fougère. In ultimii ani, parfumul floral cu mosc Creed Aventus a vazut un imens succes, fiind inspirat de viata dramatica a lui Napoleon Bonaparte.
Creed inseamna arta de a face parfumuri, lux pur, atemporalitate si o abordare moderna a patrimoniului istoric.

Rating Creed Millésime Impérial

Adaugă o nouă recenzie

4.0
9 Evaluare
3
1
5
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală
free delivery