Creed Fleurissimo

eau de parfum pentru femei 75 ml

1×
Creed Fleurissimo eau de parfum pentru femei 75 ml
Creed Fleurissimo eau de parfum pentru femei 75 ml
Creed Fleurissimo eau de parfum pentru femei 75 ml
Creed Fleurissimo eau de parfum pentru femei 75 ml
Creed Fleurissimo eau de parfum pentru femei 75 ml
Creed Fleurissimo eau de parfum pentru femei 75 ml
Creed Fleurissimo eau de parfum pentru femei 75 ml
Creed Fleurissimo eau de parfum pentru femei 75 ml
Livrare gratuită
75 ml
730RON

Cod: CRE0176 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni, 25.02.2019
Ridicare personală
luni, 25.02.2019
Creed Fleurissimo
75 ml | 730RON

Descriere parfum Creed Fleurissimo

Fleurissimo, de la Creed, este un parfum floral feminin. Această apă de parfum provine din atelierul brandului de nișă Creed. Este un brand unic, de lux, dinastic și cu întregul capital privat. Brandul Creed are o istorie de peste 250 de ani, timp în care a creat parfumuri emblematice pentru casele regale și alți clienți pretențioși și rafinați. În plus, datorită tradiției excepționale transmise din tată în fiu din 1760, se mândrește cu vechile tehnici de prelucrare a ingredientelor prețioase, selectate pentru fabricarea parfumurilor sale de neegalat.

Apa de parfum Fleurissimo este una dintre bijuteriile brandului Creed. Fleurissimo a fost creat ca un accesoriu esențial pentru ziua nunții actriței americane Grace Kelly. Acest parfum floral reprezintă un amestec minunat de glamour hollywoodian și de calitate regală. A fost creat pentru a se potrivi perfect cu buchetul miresei.

Fleurissimo este un parfum floral de lux, ale cărui note includ bergamota, tuberoza, trandafirul bulgăresc, violetele, irisul florentin și ambra. Fleurissimo, de la Creed a fost lansat în 1956 și este opera lui James Henry Creed, din a cincea generație Creed.

Apa de parfum Fleurissimo, de la Creed este îndrăgită mai ales de femeile cărora le plac parfumurile florale bogate. Va captiva iubitorii de parfumuri compuse magistral, cu adâncimi ascunse, precum și pe toți cei care apreciază calitatea și luxul, la un nivel cu adevărat fără precedent.

Fleurissimo este potrivit pentru zi și pentru seară, pe tot parcursul anului. Celei care-l folosește îi conferă o imagine de excelență regală și o aură de grandoare și de rafinament. Pe lângă aromele captivante, toate parfumurile brandului Creed atrag și prin ambalajele de o eleganță cu totul specială.

Fleurissimo, de la Creed - un parfum floral îmbătător, creat special pentru Grace Kelly.

Compoziție

Note baza
cihlimbar
Note inima
frunze de violete, iris, trandafir, tuberoza
Note varf
bergamota
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Creed

Parfumuri Creed | Creed - Regele regilor in parfumuri si arome, cu mai mult de 250 ani de experienta in crearea de parfumuri extraordinare pentru familia regala, cat si pentru alti clienti cu gusturi rafinate. Incepand cu 1760, cand Creed a luat nastere in Londra, afacerea a fost transmisa timp de 7 generatii din tata in fiu.
Pe langa o experienta indelungata, Creed s-a remarcat si prin utilizarea de tehnici vechi de prelucrare a materialelor rare selectate in productia lor de parfumuri. Parfumurile personalizate de la Creed au folosit imaginea unor figuri istorice precum Regina Victoria, imparatul Franz-Josef si sotia lui "Sissi", Sir Winston Churchill si presedintele John F. Kennedy. Iar in prezent marca poate fi usor asociata cu imaginea unor vedete ca Robert de Niro si Sylvester Stallone. Dar ramane in acelasi timp un simbol al familiilor regale si prezidentiale.
Cu ocazia celei de a 250-a aniversari de la infiintarea sa, Creed se extinde si in Statele Unite, deschizand un magazin in 2010 in Manhattan.
Creed prefera ingrediente naturale de cea mai inalta calitate in detrimentul alternativelor sintetice mai ieftine. Olivier Creed si fiul sau Erwin Creed cauta personal in toata lumea aceste ingrediente, insistand asupra familiaritatii si daruirii totale a acestora pentru a crea parfumuri originale, de cea mai inalta calitate.
Oferta marcii Creed include parfumuri pentru barbati, femei, cat si unisex, ambalate in flacoane elegante, care sunt o adaptare moderna a mostenirii istorice. Printre cele mai faimoase parfumuri se numara Creed Green Irish Tweed din 1985, creat in stilul Olivier Creed Fougère. In ultimii ani, parfumul floral cu mosc Creed Aventus a vazut un imens succes, fiind inspirat de viata dramatica a lui Napoleon Bonaparte.
Creed inseamna arta de a face parfumuri, lux pur, atemporalitate si o abordare moderna a patrimoniului istoric.

Rating Creed Fleurissimo

Adaugă o nouă recenzie

5.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală