Coty Exclamation eau de cologne pentru femei

Coty Exclamation eau de cologne pentru femei
Coty Exclamation eau de cologne pentru femei
50 ml

Cod: CHN01345 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Coty Exclamation
Compoziție

Lejeră, proaspătă și inconfundabilă. Apa de colonie pentru femei Coty Exclamation vă cucerește cu o compoziție fină și sofisticată, perfectă pentru fiecare zi.

  • parfum proaspăt
  • parfum dulce
  • parfum de fructe
  • parfum lemnos
  • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
piersica, caise, tonuri verzi, bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir, orris rădăcină, heliotrop, iasomie, lacramioare
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
scortisoara, cedru, vanilie, mosc, cihlimbar, lemn de santal
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Coty

Brand-ul francez Coty este una dintre cele mai vechi mărci de parfumuri. Coty a apărut în anul 1904, din ideea de a le aduce clienţilor parfumuri de adevărat lux şi calitate, accesibile însă oricui. Fondatorul acestei mărci a fost entuziastul vizionar François Coty, care a adus o serie de inovaţii în lumea parfumurilor. Primul parfum Coty a apărut în 1905.
Astăzi, Coty este o societate internaţională, sub umbrela căreia găsim multe mărci recunoscute, cum ar fi Chloé, Adidas sau Guess. De-a lungul întregii existenţe, parfumurile Coty au cucerit o paletă largă de clienţi din întreaga lume, nu numai datorită îndelungatei sale tradiţii, ci şi a calităţii sale excepţionale. Parfumurile acestui brand sunt considerate pe drept printre clasicele favorite ale publicului şi, cu siguranţă, nu vă vor dezamăgi!

Rating Coty Exclamation