Treci la conținutul principal

Corectoare colorate: Știți să le folosiți?

Rezolvă orice imperfecțiuni ale tenului, îl iluminează sau îi oferă o aură sănătoasă. Este suficient să știți pe care să-l alegeți și cum să lucrați cu el. Corectoarele de culoarea pielii sau colorate nu pot lipsi din arsenalul dvs. cosmetic.

Camuflați ușor și rapid cearcănele, urmele de acnee, cicatricile sau pistruii. Istețele corectoare colorate acționează pe principiul contrastului dintre culorile complementare, neutralizând astfel umbrele sau petele faciale de orice culoare. Alegeți cel mai bun corector, pe măsura problemelor dvs., sau optați pentru o paletă corectoare și veți fi pregătită pentru orice.

Corector verde

Ce rol are:

Culoarea verde este opusul celei roșii și, de aceea, este ideală pentru neutralizarea tuturor petelor roșii de pe față. Este corectorul ideal pentru acnee, cicatrici roșii sau capilare sparte. Evitați însă aplicarea sa pe răni deschise.

Cum se folosește:

Corectorul verde se aplică în strat subțire, pe zonele problematice ale feței. Estompați bine și uniformizați nuanța cu fond de ten. Camuflarea coșurilor și a cicatricilor este asigurată.

întregul text ascundeți textul

Corector violet

Ce rol are:

Culoarea violet este opusul culorii galbene, deci ideală pentru neutralizarea subtonurilor de galben nedorite. Iluminează frumos tenul și îi conferă o aură de prospețime.

Cum se folosește:

Adaptați nuanța corectorului la nuanța tenului. Pentru un ten deschis la culoare, alegeți o nuanță mai deschisă, iar pentru un ten mai închis la culoare, optați pentru un violet saturat. Masați în piele o cantitate mică de corector, cu peria sau buretele, apoi finalizați cu fond de ten sau cu un strat fin de pudră.

întregul text ascundeți textul

Corector portocaliu

Ce rol are:

Un corector imbatabil pentru cearcăne, mai ales cele închise la culoare, cu aură albăstruie. În cantitate mică, poate ajuta și la înviorarea unui ten cenușiu, cu aer tern. Iar, dacă îl amestecați cu puțin corector verde, camuflează și vinișoarele verzi-albăstrui.

Cum se folosește:

Corectorul portocaliu se aplică pe cearcăne, se estompează perfect și se acoperă cu fond de ten. Iar chipul dvs. va arăta dintr-o dată mai tânăr.

întregul text ascundeți textul

Corector roz

Ce rol are:

Corectorul roz se folosește la camuflarea petelor pigmentare, a pistruilor sau a alunițelor unui ten de culoare deschisă. Rozul neutralizează tonurile de verde, mascând astfel și vinișoarele verzi de pe față. Nu îl aplicați însă pe umbrele violacee, deoarece le-ați accentua.

Cum se folosește:

La fel ca și în cazul corectorului verde, se aplică doar pe zonele problematice, se estompează și se acoperă cu fond de ten.

întregul text ascundeți textul

Corector galben

Ce rol are:

Iluminează tenul tern și obosit și îi conferă o nuanță mai caldă și mai sănătoasă. Acoperă perfect cearcănele violet, vânătăile și capilarele violet care se întrevăd prin piele.

Cum se folosește:

Corectorul galben se aplică de la colțul intern al ochiului spre exterior. Sau iluminați întreaga față cu un strat subțire de corector, peste care aplicați fondul de ten preferat. Veți face o impresie odihnită și radiantă.

întregul text ascundeți textul

Corector alb și neutru

Ce rol are:

Corectorul neutru, în nuanța tenului, camuflează orice coș, orice pată sau cearcănele după o noapte nedormită. În plus față de acoperirea imperfecțiunilor, mai puteți folosi corectorul alb și pe post de iluminator, pentru evidențierea trăsăturilor frumoase.

Cum se folosește:

Corectorul în nuanța tenului dvs. funcționează și independent de fondul de ten.

 

Aplicați-l pe zonele problematice și estompați. Poate fi combinat și cu corectoarele colorate, pentru un rezultat cât mai bun și, în același timp, cât mai natural posibil.

Cu un corector alb, puteți camufla cearcănele, după care uniformizați zona cu fond de ten. Alternativ, îl puteți aplica în colțul intern al ochilor, pe partea de sus a pomeților, pe marginea nasului, sub sprâncene și deasupra buzei de sus, pentru iluminarea și accentuarea atuurilor chipului dvs

întregul text ascundeți textul