Comme des GarçonsWonderoud Eau de Parfum unisex

2×
Comme des Garçons Wonderoud Eau de Parfum unisex
Comme des Garçons Wonderoud Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
100 ml
642RON

642,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: CDG0179 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 24.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Comme des Garçons Wonderoud
Compoziție

Răsfățați-vă simțurile cu cele mai prețioase daruri ale naturii. Apa de parfum unisex Comme Des Garçons Wonderoud prezintă oudul, o rășină aromatică rară, într-o compoziție parfumată care vă va cuceri imediat. Veți înțelege imediat de ce, în lumea parfumurilor, oudul este supranumit aurul negru.

  • un parfum oriental de oud, pentru bărbați și femei
  • într-un flacon frumos, care reflectă caracterul conținutului
  • oudul a fost recoltat din arbori conform principiilor sustenabilității

Compoziția parfumului
Din prima clipă, dar și multă vreme după aceea, veți simți, pe lângă oudul profund, picant și dulce, o serie de alte tonuri, care aduc compoziția parfumată la perfecțiune. Mai precis, note de paciuli indonezian, de santal australian, de vetiver haitian, de guaiac și de Pashminol.

Povestea parfumului
Parfumul Comme Des Garçons Wonderoud a fost creat cu esență de oud 100 % naturală, din arborele Aquilaria, al cărui lemn este unul dintre cele mai scumpe din lume. Aroma de oud se distinge printr-un caracter puternic și complex: o îmbinare de tonuri lemnoase, animalice, balsamice și de miere. Ingredientele rare și de cea mai înaltă calitate definesc acest parfum inconfundabil, lansat în anul 2014.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
cimbru, bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
nucsoara, piper negru
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vetiver, lemn de santal, patchouli, lemn de cedru, oud, tămâia
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Comme des Garçons

Neconvențional, original și avangardist. Acesta este brandul Comme des Garçons, care vă va uimi prin atitudinea sa creativă, prin stilul său unic și prin parfumurile sale deosebite.

Emblematicul Comme des Garçons a fost fondat de designerul de modă Rei Kawakubo în anul 1969. Cu șase ani mai târziu, s-a decis să deschidă primul său butic în Tokio, iar în 1982 a urmat și unul în Paris. Primul parfum de la Comme des Garçons a apărut în anii 90, iar, astăzi, brandul se mândrește cu zeci de parfumuri celebre.

Parfumurile Comme des Garçons sunt neconvenționale – puteți să uitați de compoziții tradiționale deoarece conțin ingrediente neobișnuite, în cea mai pură formă. Încercați, de exemplu, parfumul unisex Comme des Garçons Floriental, cu tonuri orientale, parfumul călduros și picant Comme des Garçons Rouge sau, poate, lemnosul parfum pentru bărbați Comme des Garçons Wonderwood. O altă opțiune care merită încercată este parfumul plin de contraste, Comme des Garçons Copper.

Rating Comme des Garçons Wonderoud2