Comme des Garçons2 Man Eau de Toilette pentru bărbați

Comme des Garçons 2 Man Eau de Toilette pentru bărbați
Comme des Garçons 2 Man Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
50 ml
419RON

838,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: CDG0152 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 28.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 27.09.2021

Descriere Comme des Garçons 2 Man
Compoziție

Dacă, pentru dvs., munca este o pasiune, atunci apa de toaletă pentru bărbați Comme Des Garçons 2 Man va fi parfumul ideal. A fost creat pentru bărbatul devotat misiunii sale. Compoziția lemnoasă, cu tonuri fumurii și ambrate, îi va încânta chiar și pe cei mai curioși, pe cei aflați mereu în căutarea neobișnuitului.

  • un parfum cu note preponderent lemnoase
  • într-un flacon cu design deosebit de original
  • pentru un efect frapant, încercați-l în lunile mai reci, ziua sau seara

Compoziția parfumului
Inconfundabila experiență parfumată este creată de armonia mai multor ingrediente, printre care se remarcă tămâia întunecată, fumul alb, florile de șofran și nucșoara. Continuă cu vetiverul pământiu, fumuriu și profund, înnobilat de accente de mahon și de piele, înviorate de tonuri de kumquat și de mentă proaspătă.

Povestea parfumului
Comme Des Garçons 2 Man transpune spiritul apei de parfum unisex Comme Des Garçons. În această variantă însă, autorul Mark Buxton a accentuat elementele lemnoase, care dau compoziției o tentă pur bărbătească. De la lansarea sa în 2004, parfumul a devenit accesoriul indispensabil al multor bărbați din întreaga lume. Predomină cei care și-au transformat hobby-ul în profesie - sau invers.

Compoziție completă

ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, EUGENOL, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE, CITRAL, FARNESOL ALCOHOL OF VEGETAL ORIGIN 80% VOL. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Compoziție

Compozitie
vetiver, sofran, tămâia
Grupe de parfumuri
chypre, lemnoase

Despre brand Comme des Garçons

Neconvențional, original și avangardist. Acesta este brandul Comme des Garçons, care vă va uimi prin atitudinea sa creativă, prin stilul său unic și prin parfumurile sale deosebite.

Emblematicul Comme des Garçons a fost fondat de designerul de modă Rei Kawakubo în anul 1969. Cu șase ani mai târziu, s-a decis să deschidă primul său butic în Tokio, iar în 1982 a urmat și unul în Paris. Primul parfum de la Comme des Garçons a apărut în anii 90, iar, astăzi, brandul se mândrește cu zeci de parfumuri celebre.

Parfumurile Comme des Garçons sunt neconvenționale – puteți să uitați de compoziții tradiționale deoarece conțin ingrediente neobișnuite, în cea mai pură formă. Încercați, de exemplu, parfumul unisex Comme des Garçons Floriental, cu tonuri orientale, parfumul călduros și picant Comme des Garçons Rouge sau, poate, lemnosul parfum pentru bărbați Comme des Garçons Wonderwood. O altă opțiune care merită încercată este parfumul plin de contraste, Comme des Garçons Copper.

Rating Comme des Garçons 2 Man