Collistar Self Tannersautobronzant concentrate pentru ten

1×
Collistar Self Tanners autobronzant concentrate pentru ten
Collistar Self Tanners autobronzant concentrate pentru ten
Livrare gratuită
Economisiți
155RON

Economisiți 46%
30 ml
84RON

Cod: COL0012 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse Collistar de minim 145 RON și vă oferim cadou tratamentul pentru corp, Pure Actives Two-Phase Sculpting concentrate la 50 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Coletăria
miercuri 08.04.2020

Descrierea produsului Collistar Self Tanners
Caracteristici

Câteva picături sunt suficiente pentru ca tenul dvs. să capete instantaneu o superbă nuanță aurie, care, în mai puțin de o oră, se transformă într-un bronz saturat și radiant.

Autobronzantul concentrat pentru ten Collistar Self Tanners conține compusul inovativ DHA Rapid, care reduce intervalul necesar obținerii unui bronz uniform și natural, fără pete inestetice. În plus, este îmbogățit cu vitamina E și cu derivate din porumb, care favorizează hidratarea tenului și au acțiune anti-age.

Caracteristici:

  • deja după 1 oră de la aplicare, asigură tenului un bronz radiant și uniform
  • nu lasă pete inestetice pe față
  • asigură hidratarea de lungă durată a tenului
  • conferă tenului un aspect neted și fin
  • textură lejeră și mătăsoasă, care se absoarbe rapid

Ingrediente:

  • DHA Rapid - accelerează durata necesară bronzării
  • extract din coji de nucă - ajută la crearea efectului de bronz natural
  • vitamina E - protejează tenul de îmbătrânirea excesivă
  • derivate din porumb - întrețin nivelul de hidratare din piele

Mod de aplicare:
Aplicați uniform câteva picături de concentrat autobronzant Collistar Self Tanners pe fața, pe gâtul și pe decolteul curățate în prealabil. După aplicare, spălați-vă atent pe mâini.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Collistar

Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.

Rating Collistar Self Tanners

tracking pixel