Collistar Pure Actives Hyaluronic Acid Molecular Sprayspray cu acid hialuronic

7×
Collistar Pure Actives Hyaluronic Acid Molecular Spray spray cu acid hialuronic
Collistar Pure Actives Hyaluronic Acid Molecular Spray spray cu acid hialuronic
Economisiți
111RON

Economisiți 22%
100 ml
87RON

Cod: COL0930 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Vă oferim cadou fiolele Saffee pentru ten, la cumpărarea produselor pentru îngrijirea pielii de minim 150 RON.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 24.09.2020
Ridicare personală
joi 24.09.2020

Descrierea produsului Collistar Pure Actives Hyaluronic Acid Molecular Spray
Caracteristici

Spray-ul cu acid hialuronic Collistar Pure Actives hidratează intens pielea și minimizează apariția ridurilor și a liniilor fine.

Caracteristici:

  • formează la suprafața pielii o peliculă protectoare împotriva deshidratării
  • stimulează metabolismul celulelor pielii
  • are efect de fermitate și de netezire treptată a suprafeței tenului
  • reface țesutul conjunctiv al pielii
  • iluminează suprafața tenului și îi conferă un aspect radiant

Ingrediente:

  • acid hialuronic - reține apa și umple ridurile

Aplicare:
Spray-ul se pulverizează pe fața curată - fie individual, fie înainte de aplicarea altor produse din aceeași gamă. Îl puteți folosiți și pentru fixarea machiajului sau înviorarea feței.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare, lifting
Substanțe active
acid hialuronic

Despre brand Collistar

p>Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.

Rating Collistar Pure Actives Hyaluronic Acid Molecular Spray