Collistar Special Hair In The Sun Protective Oil Spray Ulei protector de păr pentru protecție solară pentru păr vopsit

Collistar Special Hair In The Sun Protective Oil Spray Ulei protector de păr pentru protecție solară pentru păr vopsit
Collistar Special Hair In The Sun Protective Oil Spray Ulei protector de păr pentru protecție solară pentru păr vopsit
100 ml

Cod: COL0655 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Folosiți codul sun15 în coșul de cumpărături și beneficiați de 15% reducere la produsele de îngrijire solară.

Descriere Collistar Special Hair In The Sun Protective Oil Spray
Caracteristici

Uleiul de păr Collistar Hair In The Sun oferă părului îngrijirea pe care o merită. După aplicare, părul va fi moale și plin de strălucire.

Caracteristici:

  • hidratează și conferă părului moliciune
  • hrănește în profunzime
  • nu încarcă părul
  • protejează împotriva condițiilor externe nefavorabile
  • regenerează și protejează intensiv

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul uscat, mai ales pe lungime și pe vârfuri.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Tipuri de păr
par vopsit
Tipul de ulei
combinație de uleiuri
Efect
protecție împotriva influențelor externe
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
Îngrijire păr expus la soare

Despre brand Collistar

Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.

Rating Collistar Special Hair In The Sun Protective Oil Spray