CollistarGloss Design luciu de buze pentru un volum suplimentar

11×
Collistar Gloss Design luciu de buze pentru un volum suplimentar
Collistar Gloss Design luciu de buze pentru un volum suplimentar
Livrare gratuită
Economisiți
66RON

Economisiți 10%
culoare 37 White Pearl 7 ml
59RON

În stoc | 842,86RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: COL03149
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Collistar și primiți livrare gratuită.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 03.12.2021
Ridicare personală
joi 02.12.2021

Evidențiați-vă buzele cu o strălucire briliantă oferită de luciul de buze Collistar Gloss Design! Cu o formulă revoluționară, strălucire excepțională și un efect extraordinar de volum, acest luciu are o explozie de nuanțe lăcuite, perlate și sclipitoare, cu o rezistență de lungă durată.

Formula garantează efectul instant de volum și aplicatorul exclusiv asigură o aplicare perfectă a cantității corecte de produs.

Caracteristici

  • oferă strălucire
  • oferă volum instant
  • rezistență de lungă durată
  • aplicator care facilitează aplicarea

Aplicare
Folosiți aplicatorul luciului pentru aplicarea cantității corecte de produs pe buze. Se poate folosi individual sau deasupra unui alt ruj.

Compoziție completă

POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, ETHYL VANILLIN, METHYLPARABEN, BHT, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DICTYOPTERIS MEMBRANACEA EXTRACT Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Culoare
argintiu
Efect
strălucitor, de mărire

Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.