Clive ChristianNo. 1 Eau de Parfum pentru bărbați

5×
Clive Christian No. 1 Eau de Parfum pentru bărbați
Clive Christian No. 1 Eau de Parfum pentru bărbați
50 ml

Cod: CCH0100 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Clive Christian No. 1
Compoziție

Cea mai bună dintre cele mai bune - aceasta este apa de parfum pentru bărbați Clive Christian No. 1. Numele definește perfect creativitatea, măiestria și tradițiile în spiritul cărora a fost creată. Parfumați-vă cu un elixir magistral din ingrediente rare, de lux, care întruchipează esența masculinității rafinate. Alegeți tot ce este mai bun.

  • un parfum îmbătător, oriental-lemnos
  • pentru un bărbat matur
  • poate fi folosit la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Debutează cu tonuri ierboase fine, de cimbru, completate de cardamon și de nucșoară caldă, ale cărei raze aurii sugerează Orientul Apropiat. Debutul are și o latură fresh, de citrice, rafinate de arome de fistic și de paprica. Inima florală conține note de lăcrămioare, de trandafiri, de iasomie, de iris, de ylang-ylang și de heliotrop. La final devin pregnante notele orientale de tonka, învăluite cu ambră aurie, lemn de santal și vanilie dulce din Madagascar. Atingerile ușoare de vetiver și de mosc pun amprenta finală pe această compoziție unică, de un lux suprem.

Povestea parfumului
În spatele efectului impresionant al parfumului Clive Christian No. 1 se află cele mai înalte standarde ale branșei și cele mai prețioase ingrediente. Flaconul, care pare scufundat în aur, este perfect închis cu un dop de aur, în formă de coroană. Este o referire la brandul predecesor lui Clive Christian, Crown Perfumery Company - singura companie din lume care are dreptul să folosească coroana reginei britanice Victoria pe flacoanele de parfum.

Flaconul cu cel mai scump parfum din lume este păstrat într-o cutie de lux, căptușită cu satin. Această casă britanică de parfumuri este renumită pentru viziunea sa de a produce cele mai bune parfumuri din lume. Însuși Clive Christian consideră No. 1 cel mai bun parfum și îl numește „parfumul inimii sale”.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
cimbru, nucsoara
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
grapefruit roz, lacramioare, limette, piper jamaican, pelin, cardamom, bergamota, mandarina siciliana
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal, tonka, vanilie Madagascar, mosc, cihlimbar
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Rating Clive Christian No. 15