CliniquePop™ Lip Colour + Primer ruj + baza 2 in 1

6×
Clinique Pop™ Lip Colour + Primer ruj + baza 2 in 1
Clinique Pop™ Lip Colour + Primer ruj + baza 2 in 1

Când se combină un ruj de o culoare intensă și bogată cu o bază hidratantă și nutritivă, apare o combinație genială pentru buzele dvs. Rujul + bază 2 în 1 Clinique Pop este ușor de aplicat și creează un finisaj moale și catifelat. În plus, hidratează și revitalizează buzele.

Caracteristici:

  • conferă buzelor o culoare saturată
  • hidratează și îngrijește generos buzele
  • lasă buzele fine, catifelate și netede
  • textura lejeră permite o aplicare foarte ușoară

Ingrediente:

  • fără parabeni
  • fără ftalați

Mod de utilizare:
Rujul se aplică pe buze cu tușe delicate, dinspre centru spre colțuri.

Caracteristici

Culoare
nud

Brandul Clinique a fost fondat în 1968, de Estée Lauder. Impulsul creator a venit în cadrul interviului ei cu un dermatolog, interviu publicat în revista de modă Vogue. O întrebare din articol a inspirat-o pe Estée Lauder să creeze cosmetice hipoalergenice, pentru orice tip de piele.

Cosmeticele Clinique oferă o serie de produse de machiaj, parfumuri pentru femei și bărbați și tratamente complete de îngrijire a feței și a corpului. Toate produsele de îngrijire a brandului Clinique sunt 100% produse fără parfum și se supun testelor riguroase de alergie, făcându-le potrivite pentru pielea cea mai sensibilă.

Punctul forte al produselor este oferta de game cosmetice complete, dezvoltate direct de dermatologi. Conceptul Clinique cu proceduri de înfrumusețare a tenului în 3 pași, este unic. Un motiv în plus să alegi cosmeticele Clinique, drept calea ideală spre cea mai potrivită și mai simplă îngrijire zilnică a tenului și a corpului tău. Încearcă și tu efectele cosmeticelor acestui brand. Vei descoperi că se adaptează perfect cerințelor pielii tale.