Alegeți-vă cea mai bună bază hidratantă pentru tipul tenului dvs.

 

Nu vă cunoașteți tipul de ten? Încercați următorul truc:

„Omiteți aplicarea cremei hidratante dimineața și, în jurul prânzului, verificați aspectul tenului dvs. 
Pare uscat, gras sau ceva între cele două?
Acesta este tipul tenului dvs.“

explică dr. Henry.

Pasul 2: Alegeți concentratul de substanțe active care corespunde cel mai bine problemelor principale ale tenului dvs.

Ai ales
  • Clinique
  • iD™
Filtru
Interval de prețuri

la

Când se utilizează
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   1
  •   5
  •   1

Clinique iD

Tenul fiecărei persoane este unic și, de aceea, nu fiecare produs i se va potrivi oricui. De aceea, brandul Clinique a creat un sistem iD revoluționar, care permite până la 20 de combinații, astfel încât pielea dvs. să primească tot ce îi este necesar doar ei.

 
Alegeți-vă baza de hidratare Clinique iD în funcția de starea pielii dvs., alegeți-vă textura cremei și apoi ingredientele serului activ Clinique iD. Fiecare ser se adresează diverselor probleme ale pielii și, de aceea, îl puteți alege pe cel care vă va ajuta chiar pe dvs. 1, 2, 3... și gata!
 
Emulsie hidratantă Clinique iD Dramatically Different
Emulsia hidratantă, cu textura sa delicată hidratează tenul până la 8 ore, îl netezește și îl lasă catifelat. În plus, aceasta fortifică bariera de protecție naturală a pielii. Perfectă, mai ales, pentru tenul uscat sau mixt.
 
 
Gel hidratant Clinique iD Dramatically Different
Un gel cu o consistență nemaipomenit de ușoară, care întărește bariera naturală de hidratare a tenului și, în plus, protejează pielea împotriva impurităților și îi îmbunătățește elasticitatea. Consistența lejeră și nelipicioasă se absoarbe ușor în piele.
 
 
Cremă hidratantă BB Clinique iD Dramatically Different
Uniformizează nuanța tenului, îi conferă doza ideală de hidratare și, de asemenea, va acoperi orice imperfecțiune. În plus, crema hidratantă arată foarte natural pe piele și este ușor de aplicat și de întins.
 
 
Gel facial hidratant, fără conținut de ulei, Clinique iD Dramatically Different
Conferă pielii hidratare, timp de 8 ore și, mulțumită compoziției sale lejere, fără conținut de ulei, o îngrijește și nu lasă o peliculă grasă. Gelul este ușor de aplicat și de întins, și, după folosirea sa, vă veți putea bucura de un ten delicat și catifelat.
 
 
Ser concentrat antirid, cu efect de regenerare, Clinique iD for Lines & Wrinkles
Luați-vă rămas bun de la riduri. Acest ser concentrat reduce vizibil ridurile, netezește liniile fine și, în plus, mărește fermitatea tenului obosit.
 
 
Ser concentrat energizant și de protecție, Clinique iD For Fatigue
Conferiți pielii dvs. vivacitate și spuneți la revedere semnelor de oboseală. Serul concentrat energizant, cu taurină, reduce semnele de oboseală, conferă tenului vitalitate și îi redă strălucirea sa naturală.
 
 
Ser concentrat, pentru calmarea pielii, Clinique iD For Irritation
Calmează tenul iritat, reduce roșeața și îi conferă tenului o senzație plăcută, de lejeritate. Acest concentrat este conceput pentru pielea uscată, cu tendințe de iritare.
 
 
Ser concentrat iluminator, pentru uniformizarea nuanței tenului, Clinique iD for Uneven Skin Tone
Un ten uniform și cu o textură mai bună? Încercați serul concentrat, cu efect iluminator. Acesta va conferi pielii o strălucire inedită și, mulțumită extractului din rădăcina angelicăi japoneze, nuanța tenului va fi, după folosirea regulată, vizibil mai uniformă.
 
 
Ser concentrat, pentru iluminarea și netezirea tenului, Clinique iD for Pores & Uneven Texture
Acum puteți avea un ten uniform, exact așa cum vă doriți. Concentratul, cu un mix de substanțe active și acizi AHA, minimizează vizibil porii și netezește neregularitățile pielii, iar prin folosirea sa regulată se ameliorează textura tenului.
 

întregul text ascundeți textul