CLEANReserve Collection Radiant Nectar Eau de Parfum unisex

CLEAN Reserve Collection Radiant Nectar Eau de Parfum unisex
CLEAN Reserve Collection Radiant Nectar Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
100 ml
274RON

274,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: CLN01472 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 19.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 19.10.2021

Descriere CLEAN Reserve Collection Radiant Nectar
Compoziție

Învăluiți-vă în această aromă și veți radia bună dispoziție întreaga zi! Apa de parfum unisex CLEAN Reserve Collection Radiant Nectar este expresia optimismului și a sentimentului de totală fericire.

  • pentru optimiștii iremediabili

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
nectar, ambrette, piersica
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
unt, floare de tabaco, semințe de morcov, stanjenel
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
ambroxan, mosc, extract de cedru alb
Grupe de parfumuri
de fructe, moscat

Despre brand CLEAN

Parfumurile Clean reprezintă alegerea preferată a tuturor iubitorilor minimalismului. Sunt exact opusul parfumurilor prea încărcate și sofisticate. Sunt pure, simple și fără complicații. De aceea, se pot combina liber, folosind tehnica numită stratificare (layering). Rezultatul unui layering inspirat este întotdeauna unic și personal. Fiecare parfum Clean inspiră retrăirea în subconștient a unor amintiri plăcute, pline de confort, de răsfăț și de bucurii.

În plus, Clean este unul dintre primele branduri „verzi“ de parfumuri. Admiră frumusețile naturii, considerate surse de inspirație pentru creațiile brandului. Este unul dintre motivele pentru care s-a angajat să respecte întotdeauna natura. Parfumurile Clean sunt potrivite pentru alergici, nu irită la contactul cu pielea și nu conțin ingrediente de origine animală. Flacoanele sunt fabricate din sticlă reciclată și reciclabilă.

Rating CLEAN Reserve Collection Radiant Nectar