CLEANFresh Linens Eau de Parfum unisex

CLEAN Fresh Linens Eau de Parfum unisex
CLEAN Fresh Linens Eau de Parfum unisex
Economisiți
229RON

Economisiți 32%
60 ml
155RON

258,33RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: CLN01270 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 21.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere CLEAN Fresh Linens
Compoziție

Proaspătă, dar și misterioasă. Modernă și, totuși, atemporală. Aceasta este apa de parfum unisex CLEAN Fresh Linens , a cărei compoziție flatează perfect atât femeile, cât și bărbații.

  • parfum curat și proaspăt
  • parfum lemnos
  • parfum floral
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă
  • unisex – pentru bărbați și femei

Compoziție

Compozitie
citrice, crin, mosc, lenjerie curată
Grupe de parfumuri
altele

Despre brand CLEAN

Parfumurile Clean reprezintă alegerea preferată a tuturor iubitorilor minimalismului. Sunt exact opusul parfumurilor prea încărcate și sofisticate. Sunt pure, simple și fără complicații. De aceea, se pot combina liber, folosind tehnica numită stratificare (layering). Rezultatul unui layering inspirat este întotdeauna unic și personal. Fiecare parfum Clean inspiră retrăirea în subconștient a unor amintiri plăcute, pline de confort, de răsfăț și de bucurii.

În plus, Clean este unul dintre primele branduri „verzi“ de parfumuri. Admiră frumusețile naturii, considerate surse de inspirație pentru creațiile brandului. Este unul dintre motivele pentru care s-a angajat să respecte întotdeauna natura. Parfumurile Clean sunt potrivite pentru alergici, nu irită la contactul cu pielea și nu conțin ingrediente de origine animală. Flacoanele sunt fabricate din sticlă reciclată și reciclabilă.

Rating CLEAN Fresh Linens