CLEAN Clean Air Eau de Toilette unisex

CLEAN Clean Air Eau de Toilette unisex
CLEAN Clean Air Eau de Toilette unisex
60 ml
153RON

255,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: CLN1192 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 22.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 18.06.2021

Descriere CLEAN Clean Air
Compoziție

Apa de toaletă unisex Clean Air este un parfum curat, universal, potrivit pentru orice ocazie, individual sau în combinație cu alt parfum. Îți evidențiază unicitatea, te binedispune și te ajută să trăiești fiecare zi din plin.

  • un parfum floral lemnos
  • pentru bărbați și femei cu personalitate puternică și atitudine relaxată
  • ideal pentru fiecare zi

Compoziția parfumului:
La debut, parfumul înviorează cu esențe suculente de lămâie, de bergamotă italiană și de lichior de coacăze negre Cassis. După atenuarea notelor de vârf, compoziția devine dulce și fluidă, datorită freziilor și trandafirilor eleganți, în contrast cu nota tropicală de cocos. Baza compoziției este învăluită de tonuri picante de tonka și de mosc, dar, chiar și în această fază, Clean Air rămâne un parfum ușor și fresh, datorită acordurilor vesele și însorite ale aerului curat de vară.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
cassis, bergamotă, lamaie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
frezie, cocos, trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonka, note proaspete, floarea soarelui, mosc
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand CLEAN

Parfumurile Clean reprezintă alegerea preferată a tuturor iubitorilor minimalismului. Sunt exact opusul parfumurilor prea încărcate și sofisticate. Sunt pure, simple și fără complicații. De aceea, se pot combina liber, folosind tehnica numită stratificare (layering). Rezultatul unui layering inspirat este întotdeauna unic și personal. Fiecare parfum Clean inspiră retrăirea în subconștient a unor amintiri plăcute, pline de confort, de răsfăț și de bucurii.

În plus, Clean este unul dintre primele branduri „verzi“ de parfumuri. Admiră frumusețile naturii, considerate surse de inspirație pentru creațiile brandului. Este unul dintre motivele pentru care s-a angajat să respecte întotdeauna natura. Parfumurile Clean sunt potrivite pentru alergici, nu irită la contactul cu pielea și nu conțin ingrediente de origine animală. Flacoanele sunt fabricate din sticlă reciclată și reciclabilă.

Rating CLEAN Clean Air