Clarins Sun Self-Tannerslotiune autobronzanta pentru corp si fata cu unt de cacao

Clarins Sun Self-Tanners lotiune autobronzanta pentru corp si fata cu unt de cacao
Clarins Sun Self-Tanners lotiune autobronzanta pentru corp si fata cu unt de cacao
150 ml
147RON

Cod: CLR02764 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Coletăria
miercuri 01.04.2020

Descrierea produsului Clarins Sun Self-Tanners
Caracteristici

Produsul autobronzant pentru față Clarins Sun Self-Tanners conferă tenului un look bronzat, perfect natural.

Caracteristici:

  • oferă tenului un bronz natural auriu
  • hidratează și catifelează epiderma
  • poate fi folosit pe față și pe corp

Cum se utilizează:
Se aplică o cantitate adecvată de produs pe întregul corp. Se întinde temeinic și uniform. După utilizare, spălați-vă bine pe mâini.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
ten gras, ten normal, ten mixt, ten uscat
Tipul de piele
ten uscată, ten normală, ten grasă, ten mixt

Despre brand Clarins

Ingrediente naturale, grijă față de mediu și dragoste pentru îngrijirea tenului. Acestea alcătuiesc filozofia brandului francez Clarins, care utilizează în produsele sale peste 250 de extracte vegetale. Toate sunt atent selectate pentru eficacitatea lor și sunt extrase prin procedee cât mai blânde față de natură.

Istoria brandului Clarins începe în anul 1954, când Jacques Courtin-Clarins a deschis primul său Institut Clarins. Fondatorul era convins că succesul și fericirea sunt indisolubil legate de frumusețe. Era o declarație îndrăzneață la acea vreme, a fost imediat adoptată de femei, iar popularitatea brandului a început să crească.

Cercetătorii din laboratoarele Clarins sunt considerați pionieri în industria de îngrijire a frumuseții, având în palmares o serie de formule inovatoare, fără concurență în industria cosmetică. Printre cele mai populare produse se numără serul intensiv anti-aging Clarins Double Serum, fondul de ten pudră Clarins Skin Illusion sau renumita cremă hidratantă Clarins Hydra-Essentiel. Iar uleiul de buze Clarins are un loc de cinste în poșetele femeilor din întreaga lume. Acum aveți ocazia să vă convingeți personal de calitatea imbatabilă a cosmeticelor franțuzești!

Rating Clarins Sun Self-Tanners