Chanel N°5eau de parfum pentru femei

52×
Chanel N°5 eau de parfum pentru femei
Chanel N°5 eau de parfum pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
786RON

Cod: CHA0264 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 18.08.2020
Ridicare personală
marți 18.08.2020

Descriere parfum Chanel N°5
Compoziție

Aroma cu A mare. Legendă între parfumuri. Păstrată într-un flacon luxos. Aceasta este apa de parfum Chanel N°5, cel mai renumit parfum al tuturor timpurilor, folosit și de faimoasa vedetă Marilyn Monroe.

Oferiți-vă și dvs. acest parfum emblematic, neegalat de decenii. Deoarece calitatea, stilul și farmecul feminin nu se demodează niciodată.

  • o creație emblematică din anul 1921, cel mai faimos parfum al tuturor timpurilor
  • un parfum pudrat, cu tonuri florale și lemnoase
  • ideal pentru ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Debutează cu aldehide, ylang-ylang, neroli și tonuri citrice. Apoi trec pe primul plan notele delicate de trandafiri, de lăcrămioare și de iasomie. Piramida olfactivă are la bază acorduri de ambră, cu vanilie gurmandă, santal cald și paciuli oriental.

Povestea parfumului
Apa de parfum pentru femei Chanel N°5 a fost lansată în anul 1921, de faimoasa creatoare de modă Gabrielle „Coco“ Chanel. Gabrielle a dorit un parfum care să reflecte amintirile din copilăria sa la Aubazine, Franța. Chimistul Ernest Beaux a creat pentru ea mai multe variante. Lui Gabrielle i-a plăcut cel mai mult varianta nr. 5 și, de aici, emblematicul nume de parfum. Primele 100 de sticle au fost oferite cadou celor mai buni clienți ai creatoarei de modă, iar apoi vânzarea parfumurilor a demarat în magazinul Chanel. Și după 100 de ani de existență, Chanel N°5 rămâne unul dintre cele mai populare parfumuri din lume.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
Ylang-Ylang, extras din portocala amara, aldehide, bergamota, lamaie
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
lacramioare, trandafir, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, cihlimbar, mosc, vanilie, vetiver, zibeta, lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale, aldehidice

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel N°5