ChanelJoues Contraste blush

2×
Chanel Joues Contraste blush
Chanel Joues Contraste blush
culoare 82 Reflex 4 g
219RON

5 de buc. în stoc | 5.475,00RON / 100 g, incl. TVA | Cod: CHA0200
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 20.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Dăruiți obrajilor dvs. un strop de viață și o strălucire plăcută. Legendarul blush Chanel Joues Contraste, în ambalajul său faimos, cu pensula și oglinda practică, a devenit un produs must-have încă din anul 1980. Acesta are textura unui praf delicat și mătăsos, care va conferi obrajilor o culoare proaspătă și tinerească. Este perfect și pentru o modelare ușoară a feței. Alegeți una dintre nuanțele strălucitoare sau încercați să le combinați, pentru a crea o culoare proprie și unică, ce va fi cireașa de pe tort a oricărui look.

Caracteristici:

  • conferă obrajilor o culoare sănătoasă și modelează ușor fața
  • are un finisaj mătăsos strălucitor
  • datorită texturii sale de pudră, se aplică foarte ușor
  • are o formulă non-grasă
  • într-un ambalaj practic, inclusiv pensulă și oglindă

Mod de utilizare:
Pentru un look natural, aplicați blush-ul pe vârful pomeților. Pentru a modela fața, aplicați una dintre nuanțele mai închise la culoare sub pomeți, pe ambele părți ale frunții, pe tâmple și pe partea de jos a bărbiei.

Caracteristici

Culoare
roz

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.