ChanelInimitable Waterproof mascara waterproof

1×
Chanel Inimitable Waterproof mascara waterproof
Chanel Inimitable Waterproof mascara waterproof
Promoție
Economisiți
199RON

Economisiți 22%
culoare Black 5 g
155RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 3.100,00RON / 100 g, incl. TVA | Cod: CHA0197
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 28.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Oferiți privirii dvs. un efect 3D de neuitat. Acesta este asigurat de rimelul rezistent la apă, Chanel Inimitable Waterproof. Va oferi genelor volum, le va alungi și le va lăsa perfect elastice și nelipite, într-o singură mișcare. Aplicatorul special, cu vârfuri delicate, va acoperi genele cu compoziția rezistentă nu doar la apă, ci și la umiditate și la grăsime. Bazați-vă pe rimelul dvs., fie ploaie, fie vânt.

Caracteristici:

  • rimel pentru volum și lungime, cu o rezistență extrem de îndelungată
  • oferă genelor un efect 3D
  • separă genele și le lasă elastice
  • rezistă la apă, la umiditate și la grăsime
  • testat oftalmologic
  • potrivit și pentru persoanele care poartă lentile de contact

Ingrediente:

  • ceară minerală și polimeri – pentru o alungire a genelor și un volum îndelungate
  • ceară de albine – oferă genelor strălucire și volum
  • provitamina B5 – hrănește genele, în timpul utilizării

Mod de utilizare:
Cufundați aplicatorul în rimel și machiați-vă genele superioare, prin mișcări delicate, de la rădăcini, până la vârfuri. Pentru o privire și mai intensă, aplicați rimelul și pe genele inferioare. Cele mai bune rezultate se vor obține prin combinarea cu baza Chanel pentru gene.

Caracteristici

Culoare
negru
Tipuri de mascara
cu rezistență la apă
Efect
rezistent la apă

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.