Skip to main content

ChanelCrayon Sourcils creion pentru sprancene cu ascutitoare

1×
Chanel Crayon Sourcils creion pentru sprancene cu ascutitoare
Chanel Crayon Sourcils creion pentru sprancene cu ascutitoare
culoare 10 Blond Clair 1 g
115RON

5 de buc. în stoc | 11.500,00RON / 100 g, incl. TVA | Cod: CHA1925
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 21.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine vineri 21.01.2022

Sprâncenele perfect modelate și evidențiate reprezintă cireașa de pe tort a oricărui look. Creionul pentru sprâncene, cu ascuțitoare, Chanel Crayon Sourcils, se mândrește cu o textură pudrată, care va colora firele sprâncenelor într-un mod natural și le va modela ușor. În plus, datorită pensulei spiralate de pe al doilea vârf, veți putea estompa contururile ascuțite și veți putea pieptăna sprâncenele în forma dorită, cu cea mai mare ușurință. Sunt suficiente doar câteva trasări, pentru a vă putea bucura de sprâncene perfecte, care rezistă un timp îndelungat și arată natural.

Caracteristici:

  • are o textură pudrată, pentru a crea un look natural
  • oferă sprâncenelor o culoare mai intensă
  • modelează cu ușurință firele sprâncenelor
  • are o oglindă și o ascuțitoare practică
  • se demachiază ușor

Ingrediente:

  • ceară naturală – creează o textură plăcută și facilitează aplicarea
  • ingrediente pentru fixare – prelungesc rezistența

Mod de utilizare:
Primul pas este să vă pieptănați sprâncenele cu pensula spiralată. Apoi completați-vă sprâncenele cu mișcări delicate, oriunde este necesar. La final, pieptănați-le din nou cu spirala.

Caracteristici

Culoare
maro
Culoare
castaniu

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.