Chanel Chanceeau de toilette pentru femei

10×
Chanel Chance eau de toilette pentru femei
Chanel Chance eau de toilette pentru femei
Livrare gratuită
150 ml
629RON

Cod: CHA0570 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 25.09.2020
Ridicare personală
vineri 25.09.2020

Descriere parfum Chanel Chance
Compoziție

Nu ratați ocazia de a vă fascina anturajul cu un parfum atrăgător. Apa de toaletă Chanel Chance este evazivă și imprevizibilă - aroma, în continuă schimbare, trece de la fresh la florală sau picantă, rămânând mereu irezistibil de seducătoare.

  • un parfum floral tânăr și energic, cu accente chypre
  • evocă așteptare, dorință și libertate
  • aroma unică evoluează și se schimbă constant

Compoziția parfumului
La debut, vă farmecă zambilele îmbătătoare și notele de paciuli exotic, cu ananas delicios și un praf de piper. La scurt timp, apar notele din inimă, compuse din iasomie delicată și din lămâie răcoroasă. La final, vă cuceresc definitiv esențele persistente de iris elegant, cu vetiver pământiu, mosc amețitor și vanilie caldă.

Povestea parfumului
Într-o clipită, apa de toaletă Chanel Chance vă face plinul de energie și de vitalitate. Lansat în 2003, acest parfum tineresc combină armonios bucuria de a trăi, cu eleganța și prospețimea. Aplicat pe piele, eliberează treptat o aromă schimbătoare, a cărei originalitate va fi pentru dvs. o continuă și plăcută surpriză.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
piper, patchouli, zambila, ananas
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
iasomie, lamaie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, mosc, vanilie, vetiver
Grupe de parfumuri
florale, chypre

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel Chance