Chanel Chance Eau de Parfum pentru femei

1×
Chanel Chance Eau de Parfum pentru femei
Chanel Chance Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
50 ml
609RON

1.218,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: CHA0182 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 12.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 11.04.2021

Descriere Chanel Chance
Compoziție

Feminină, sofisticată și elegantă. Aceasta este apa de parfum pentru femei Chanel Chance, care reflectă stilul atemporal și simțul pentru detalii tipice brandului. Compoziția florală de tip chypre este potrivită atât pentru zi, cât și la ocazii deosebite, de exemplu la o rochie elegantă de seară.

  • un parfum floral, de tip chypre
  • pentru femeia care vrea să pară elegantă
  • ideal pentru zi și pentru ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Chanel Chance debutează cu contrastul dintre zambilă și piperul ușor înțepător. Apoi pe prim plan trec iasomia și irisul îmbătător. Experiența olfactivă se încheie cu o simfonie de ambră, de mosc, de vanilie gurmandă și de paciuli.

Povestea parfumului
Linia Chance aparține brandului franțuzesc Chanel, care definește pe plan mondial standardele modei și ale parfumurilor de lux. Chanel Chance a fost lansat în anul 2005, fiind o creație a parfumierului Jacques Polge. Este disponibil într-un flacon minimalist și elegant, decorat cu emblematicul logo Chanel.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
zambila, piper
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iris, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, vanilie, mosc, cihlimbar
Grupe de parfumuri
florale, chypre

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel Chance1