CatriceVolumizing Extreme Lip Booster luciu de buze pentru un volum suplimentar

21×
Catrice Volumizing Extreme Lip Booster luciu de buze pentru un volum suplimentar
Catrice Volumizing Extreme Lip Booster luciu de buze pentru un volum suplimentar
culoare 010 Hot Plumper 5 ml
20RON

În stoc | 400,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: CTE02971
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 19.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Produsul care oferă volum și strălucire instant este luciul de buze Catrice Volumizing Extreme Lip Booster! Datorită mentolului și a ardeiului iute, oferă o senzație de furnicături și creează un efect de volum captivant. Rămâneți cu o senzație plăcut de răcoritoare și un finisaj strălucitor în nuanțe delicate de roz.

Caracteristici:

  • oferă volum instant
  • oferă strălucire
  • colorează cu o nuanță delicată de roz
  • oferă o senzație răcoritoare
  • hidratează buzele

Ingrediente:

  • mentol și ardei iute – oferă o seznație de furincături și volum instant
  • vegan

Aplicare:
Aplicați uniform pe buze.

Caracteristici

Culoare
portocaliu
Efect
de mărire

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.