Skip to main content

CatriceLip Foundation creion contur buze

Catrice Lip Foundation creion contur buze
Catrice Lip Foundation creion contur buze
culoare 040 Take You to The Chocolate Shop 1.3 g

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: CTE01995

Faceți loc în geanta dvs. de cosmetice unui nou ajutor la rujarea zilnică. Creionul contur de buze Catrice Lip Foundation, în nuanțe nude, este ideal pentru modelarea și definirea formei naturale a buzelor. Combinat cu un ruj nude, conferă buzelor un aspect sofisticat și foarte natural.

Caracteristici:

  • o varietate de nuanțe nude
  • finisaj mat-catifelat, care creează un aspect natural
  • modelează perfect forma buzelor, definește contururile și conferă un aspect plin
  • definește contururile buzelor și previne migrarea rujului
  • este ideal în combinație cu un ruj nude sau roz deschis sau cu un gloss
  • vârful nu necesită ascuțire
  • se usucă rapid

Aplicare:
Definiți conturul buzelor cu vârful creionului. Lăsați-le așa sau aplicați un ruj sau un gloss.

Sfat Notino:
Creionul poate fi folosit nu doar la conturare, ci și la colorarea întregii suprafețe a buzelor. Puteți aplica și rujul preferat, dar nu este necesar.

Caracteristici

Culoare
maro, roz
Efect
rezistent la apă

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.