Catrice Kohl Kajal eyeliner khol

12×
Catrice Kohl Kajal eyeliner khol
Catrice Kohl Kajal eyeliner khol
culoare 010 Ultra Black 1.1 g
9RON

9,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: CTE1146 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 12.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 11.04.2021

Descriere Catrice Kohl Kajal
Caracteristici

Accentuați-vă ochii și veți vedea cum privirile trecătorilor se vor întoarce după dvs. Ochi atât de seducători nu se văd în fiecare zi! Creionul pentru ochi Catrice Kohl Kajal trasează linii precise și fluide, care subliniază frumusețea ochilor și adaugă intensitate privirii.

Caracteristici:

  • trasează contururi precise
  • accentuează privirea
  • se aplică ușor
  • nu se întinde

Aplicare:
Trasați conturul, dintr-o singură trecere, pe pleoapa superioară sau pe cea inferioară.

Caracteristici

Culoare
negru

Despre brand Catrice

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.

Rating Catrice Kohl Kajal12