Catrice HD Active PerformancePrimer lichid SPF 30

25×
Catrice HD Active Performance Primer lichid SPF 30
Catrice HD Active Performance Primer lichid SPF 30
Economisiți
24RON

Economisiți 17%
15 ml
20RON

Cod: CTE02098 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
La cumpărături Catrice de minim 36 RON vă oferim cadou un creion pentru sprâncene în nuanța 010.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 25.09.2020
Ridicare personală
vineri 25.09.2020

Descrierea produsului Catrice HD Active Performance

Pentru ca fondul de ten să reziste cât mai mult, folosiți o bază de machiaj. Baza lichidă de machiaj Catrice HD Active Performance minimizează porii, compensează imperfecțiunile minore și pregătește fața pentru a primi fondul de ten. Datorită factorului de protecție, nu trebuie să vă faceți griji nici în ceea ce privește radiațiile solare.

Indiferent dacă, în timpul zilei, vă prinde ploaia, transpirați la sală sau sunteți impresionată până la lacrimi, fondul dvs. de ten va arăta în continuare perfect.

Caracteristici:

  • pregătește pielea pentru aplicarea fondului de ten și îi prelungește persistența
  • minimizează porii și lasă tenul neted
  • rezistă la transpirație, la ploaie și la lacrimi
  • nivelează micile neregularități ale tenului
  • este ușor de aplicat

Ingrediente:

  • ingrediente 100% vegane
  • SPF30 protejează tenul față de efectele razelor solare

Aplicare:
Aplicați pe față o cantitate cât un bob de mazăre și masați bine, cu vârfurile degetelor. Continuați cu aplicarea fondului de ten.

Despre brand Catrice

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.

Rating Catrice HD Active Performance25