CatriceGlam & Doll False Lashes rimel cu efect de gene false

13×
Catrice Glam & Doll False Lashes rimel cu efect de gene false
Catrice Glam & Doll False Lashes rimel cu efect de gene false
Economisiți
20RON

Economisiți 15%
9.5 ml
17RON

În stoc | 178,95RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: CTE01746
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Acest pigment foarte negru răsfață toate genele! Rimelul cu efect de gene false Catrice Glam & Doll False Lashes, cu periuța sa deasă și curbată, înfășoară fiecare geană și o ridică, replicând lungimea, volumul și efectul genelor false. Toate acestea de la primul strat. Creați gene superbe, de păpușă, cât ai clipi din ochi.

Caracteristici:

  • forma curbată a periei ridică și întoarce genele
  • firele periuței piaptănă și separă genele
  • conferă volum, lungime și un efect de gene false
  • pigmentul asigură o culoare neagră saturată și lucioasă
  • periuță din elastomeri
  • produsul este potrivit pentru vegani

Aplicare:
Folosind peria, întindeți uniform pe toată lungimea genelor. Pentru un efect mai intens, aplicați două straturi.

Caracteristici

Culoare
negru
Tipuri de mascara
pentru curbare

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.