CatriceGlam & Doll False Lashes rimel cu efect de gene false rezistent la apa

7×
Catrice Glam & Doll False Lashes rimel cu efect de gene false rezistent la apa
Catrice Glam & Doll False Lashes rimel cu efect de gene false rezistent la apa
Economisiți
20RON

Economisiți 15%
culoare 010 Black 10 ml
17RON

În stoc | 170,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: CTE01743
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 19.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Niciun machiaj nu poate fi perfect fără rimel. Nu renunțați la el, chiar dacă vă pregătiți de sporturi acvatice. Rimelul cu efect de gene false, Catrice Glam & Doll False Lashes, cu compoziție rezistentă la apă și o periuță flexibilă din elastomeri, conferă genelor o lungime extremă, volum și un efect de gene false, care rezistă la apă, la transpirație, la lacrimi și la valurile mării!

Caracteristici:

  • periuța curbată, din elastomeri, ridică și învelește genele
  • genele capătă lungime și un volum impresionant
  • compoziția rezistentă la apă asigură un aspect fără cusur și o persistență îndelungată
  • pigmentul îmbracă genele într-un negru saturat
  • conferă un efect de gene false

Aplicare:
Treceți peria peste gene, de la rădăcini până la vârfuri. Pentru un efect mai intens, aplicați două straturi.

Sfat Notino:
Pentru un efect mai intens, întoarceți genele cu cleștele special, înainte de aplicarea rimelului. Treceți peria peste gene cu mișcări de zigzag, pentru separarea perfectă a genelor.

Caracteristici

Culoare
negru
Tipuri de mascara
pentru curbare
Efect
rezistent la apă

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.