Skip to main content

CatriceGeneration Plump & Shine lip gloss

4×
Catrice Generation Plump & Shine lip gloss
Catrice Generation Plump & Shine lip gloss

Buze frumoase și volum seducător într-o secundă. Luciul Catrice Generation Plump & Shine are o textură cremoasă, care hidratează, înmoaie și hrănește buzele, încă de la prima aplicare. Finisajul lucios are sclipiri aurii care captează lumina și conferă buzelor un plus de volum, cu un aspect bine îngrijit. Acoperirea ușoară spre medie și rezistența îndelungată vă asigură zâmbete frumoase de fiecare dată.

Caracteristici:

  • are o acoperire ușoară până la medie
  • hidratează și catifelează buzele
  • textură fluidă, ușor de purtat
  • buzele devin mai voluptoase
  • rezistență de lungă durată
  • colorează delicat buzele
  • reflexii bogate aurii

Ingrediente:

  • produs vegan

Aplicare:
Cu ajutorul aplicatorului, întindeți produsul pe buze, de la mijloc spre colțuri.

Caracteristici

Culoare
roz
Efect
strălucitor

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.