CatriceLiquid Camouflage High Coverage Concealer acoperire make-up

15×
Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer acoperire make-up
Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer acoperire make-up
culoare 015 Fair 3 g

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: CTE02044

Nu vă temeți, doar dvs. sunteți îngrijorată de imperfecțiunile pielii, iar cu acest produs, poate chiar le veți uita. Fondul de ten cu acoperire mare, Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer va acoperi orice imperfecțiune, chiar și petele pigmentare sau venele.

Textura sa cremoasă se întinde foarte ușor, arată bine pe piele și, după ce se fixează cu pudră, fondul de ten devine rezistent la apă.

Caracteristici:

  • acoperă în mod eficient imperfecțiune tenului, petele pigmentare și venele
  • oferă un aspect de piele perfectă, pe o durată lungă de timp
  • după ce se fixează cu pudră, devine rezistent la apă
  • se întinde foarte ușor

Aplicare:
Cu mișcări delicate, aplicați crema pe toată fața, insistând pe zonele problematice. Pentru a obține un efect rezistent la apă, fixați fondul de ten cu pudră.

Caracteristici

Consistență
compact
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
După tipul de acoperire
Ușoară
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Efect
corector
Nuanță fond de ten
light medium

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.