Catrice Brow Colorist Semi-Permanent mascara pentru sprâncene

21×
Catrice Brow Colorist Semi-Permanent mascara pentru sprâncene
Catrice Brow Colorist Semi-Permanent mascara pentru sprâncene
culoare 010 Light 3.8 ml

Cod: CTE02029 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Catrice și Essence de minim 45 RON și aveți livrarea gratuită

Descriere Catrice Brow Colorist Semi-Permanent

Accentuați sprâncenele ușor și rapid, cu rimelul pentru sprâncene Catrice Brow Colorist. Culoarea semi-permanentă, pe bază de gel cu fibre fine, fixează perfect forma și îngroașă firele în mod natural.

În plus, după 2 săptămâni de utilizare regulată, nuanța naturală a sprâncenelor devine mai intensă, obținând astfel un aspect mai plin al sprâncenelor dumneavoastră.

Caracteristici:

  • accentuează frumusețea și volumul sprâncenelor, conturează trăsăturile
  • aplicarea regulată asigură o evidențiere treptată a culorii
  • periuța îngustă garantează o manevrabilitate ușoară
  • textură de tip gel, cu fibre minuscule
  • formulă vegană

Mod de aplicare:
Se aplică pe sprâncene cu ajutorul periuței, în direcția de creștere a părului.

Despre brand Catrice

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.

Rating Catrice Brow Colorist Semi-Permanent21