Catrice Brow Colorist Semi-Permanentmascara pentru sprâncene

3×
Catrice Brow Colorist Semi-Permanent mascara pentru sprâncene
Catrice Brow Colorist Semi-Permanent mascara pentru sprâncene
Livrare gratuită
Economisiți
19RON

Economisiți 16%
culoare 010 Light 3,8 ml
16RON

Cod: CTE02029 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 03.04.2020

Descrierea produsului Catrice Brow Colorist Semi-Permanent

Accentuați sprâncenele ușor și rapid, cu rimelul pentru sprâncene Catrice Brow Colorist. Culoarea semi-permanentă, pe bază de gel cu fibre fine, fixează perfect forma și îngroașă firele în mod natural.

În plus, după 2 săptămâni de utilizare regulată, nuanța naturală a sprâncenelor devine mai intensă, obținând astfel un aspect mai plin al sprâncenelor dumneavoastră.

Caracteristici:

  • accentuează frumusețea și volumul sprâncenelor, conturează trăsăturile
  • aplicarea regulată asigură o evidențiere treptată a culorii
  • periuța îngustă garantează o manevrabilitate ușoară
  • textură de tip gel, cu fibre minuscule
  • formulă vegană

Mod de aplicare:
Se aplică pe sprâncene cu ajutorul periuței, în direcția de creștere a părului.

Despre brand Catrice

Cosmetica decorativă Catrice încântă orice femeie căreia îi place să se fardeze. Produse de prim rang, ambalaje luxoase şi preţuri atractive – aceasta este Catrice, cosmetica inspirată de actualele trenduri mondiale în machiaj! Datorită paletei largi de culori, puteţi crea cu mare uşurinţă un machiaj în stil extravagant sau clasic. Filozofia brand-ului Catrice este de a prezenta efervescenţă, diversitate şi varietate, accesibile oricărei femei!
Brand-ul Catrice este îndrăgit şi pentru ediţiile sale limitate exclusive, create conform tendinţelor prezentate la defilările de modă. Datorită acestora, alături de Catrice puteţi descoperi şi încerca mereu ceva nou!
Toate produsele Catrice sunt compuse din ingrediente de o calitate excepţională, îmbunătăţite constant. Cosmetica decorativa Catrice este controlată regulat şi aprobată dermatologic. Produsele nu sunt testate pe animale, lucru valabil nu doar pentru produsele individuale, dar şi pentru fiecare materie primă utilizată.

Rating Catrice Brow Colorist Semi-Permanent