CatriceAll Matt Plus machiaj cu efect matifiant

20×
Catrice All Matt Plus machiaj cu efect matifiant
Catrice All Matt Plus machiaj cu efect matifiant
culoare 010 Light Beige 30 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: CTE1324

Fondul de ten cu efect matifiant Catrice All Matt Plus vă oferă un ten perfect mat și o acoperire bună a imperfecțiunilor, fără efect de mască. În plus, textura sa catifelată chiar și fără ulei asigură acoperire până la 18 ore și arată natural pe față.

Caracteristici:

  • acoperă imperfecțiunile tenului, timp de până la 18 ore
  • uniformizează nuanța tenului și îi netezește suprafața
  • matifiază tenul și reduce luciul nedorit
  • arată natural pe față, fără efect de mască
  • este ușor de aplicat

Ingrediente:

  • produs testat dermatologic
  • formulă 100 % vegană
  • fără ulei

Aplicare:
Aplicați fondul de ten din centrul feței spre linia părului, spre tâmple și spre gât.

Caracteristici

Consistență
fluid
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
După tipul de acoperire
Medie
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Efect
mat
Nuanță fond de ten
light

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.