Catrice 3D Brow Two-Tone Spancene Pomada 2 in 1

11×
Catrice 3D Brow Two-Tone Spancene Pomada 2 in 1
Catrice 3D Brow Two-Tone Spancene Pomada 2 in 1
culoare 020 Medium to Dark 5 g
22RON

440,00RON / 100 g, incl. TVA
Cod: CTE02956 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 07.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 06.05.2021

Descriere Catrice 3D Brow Two-Tone
Caracteristici

Sprâncenele frumos aranjate sunt arma secretă a fiecărei femei. Pomada Catrice 3D Brow Two-Tone conferă sprâncenelor forma și structura perfectă, garantând un aspect natural cu finisaj impermeabil. Produsul oferă o nuanță deschisă și una închisă, cu o textură cremoasă și intens pigmentată care se aplică foarte ușor, acoperind perfect sprâncenele la fiecare utilizare.

Caracteristici:

  • colorează sprâncenele puțin pronunțate
  • oferă sprâncenelor un aspect natural
  • produsul este rezistent la apă
  • rezistență de lungă durată
  • pentru formă și structură
  • conturează și definește

Ingrediente:

  • produs vegan

Cum se utilizează:
Aplicați produsul pe sprâncene cu ajutorul pensulei. Folosiți nuanța mai deschisă pe partea interioară a sprâncenelor, iar nuanța mai închisă pe partea exterioară.

Caracteristici

Culoare
castaniu deschis, castaniu închis

Despre brand Catrice

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.

Rating Catrice 3D Brow Two-Tone11