Cadouri de Valentine's Day 💕

Ambalare cadou „romantică”

Vă ambalăm cadourile de Valentine´s Day în cele mai frumoase cutii de cadou.

Mărturisiți-vă dragostea

cu un mesaj personal, gravat pe parfumuri sau cosmetice.

Filtru
Interval de prețuri

la

Grupe de parfumuri
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   49
  •   55
Recomandat

Idei de cadouri pentru îndrăgostiți

De Ziua Îndrăgostiților, răsfață-ți iubitul cu un cadou parfumat, nu te uita nici pe tine și organizează o seară romantică, doar pentru voi doi. La notino.ro găsești cele mai bune cadouri de Ziua Îndrăgostiților, precum și mici surprize pentru clipe cât mai frumoase în doi.

Idei de cadouri Valentine Day

Alege pentru iubita ta un parfum senzual, care-i va îmbăta simțurile. Dintre multele cadouri de Valentine Day pentru ea, ideal este un parfum pe tema iubirii, cum ar fi DKNY Nectar Love. Sau alege un parfum unisex, care să se potrivească amândurora! Astfel, toată lumea poate vedea că vă aparțineți unul celuilalt.

Iubita va adora un nou ruj roșu, iar soțul o trusă clasică pentru bărbierit. Și, mai ales, nu uita că cele mai bune cadouri Valentine‘s Day sunt cele alese cu dragoste.

Cadouri pentru îndrăgostiți

Vrei să-i faci o bucurie iubitului? În locul clasicelor cadouri pentru iubit, acesta va prefera cu siguranță o seară romantică de Valentine, împreună cu tine. Pregătește o baie relaxantă sau un masaj senzual, aprinde lumânări parfumate - seara de Valentine poate începe.

întregul text ascundeți textul