Byredo Velvet Haze Eau de Parfum unisex

Byredo Velvet Haze Eau de Parfum unisex
Byredo Velvet Haze Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
100 ml
901RON

901,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BYR0770 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 10.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 09.05.2021

Descriere Byredo Velvet Haze
Compoziție

O nouă zi, o nouă ocazie de a trece peste noi provocări. Apa de parfum unisex Byredo Velvet Haze vă înviorează spiritul, astfel încât să vă puteți urma cu îndrăzneală instinctele. Porniți zilnic spre noi aventuri.

  • parfum de mosc
  • parfum dulce
  • parfum potrivit pentru fiecare zi
  • unisex – pentru bărbați și femei

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota, cocos, hibiscus
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
osmanthus heterophyllus, tuberoza, patchouli
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cacao, kasmeran, patchouli, mosc, ambrette
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Byredo

Byredo este un inedit brand suedez de parfumuri de nișă, create de fostul jucător de baschet și artist Ben Gorham. Acest bărbat multitalentat și-a descoperit pasiunea pentru parfumuri încă din timpul adolescenței.

Decizia de a crea propriul brand de parfumuri de nișă a luat-o însă în 2006, când, la vârsta de 31 de ani, a început să colaboreze cu parfumieri de talie mondială, ca Olivia Giacobetti și Jerome Epinette. La fel ca și creatorul lor, parfumurile Byredo sunt excepționale. Sunt inspirate din experiențele și amintirile copilăriei lui Ben, dar și de strămoșii indieni din partea mamei sale.

Parfumurile Byredo excelează prin compoziții curate și simple, în care fiecare notă iese perfect în evidență. Descoperiți arome care sunt cu adevărat unice, distincte și atrăgătoare în același timp. Încercați excelentele parfumuri de nișă Byredo!

Rating Byredo Velvet Haze