ByredoSuper Cedar Eau de Parfum unisex

3×
Byredo Super Cedar Eau de Parfum unisex
Byredo Super Cedar Eau de Parfum unisex
Promoție
Livrare gratuită
Economisiți
660RON

Economisiți 28%
50 ml
475RON

2 de buc. în stoc | 950,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: BYR0679
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 19.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Un parfum minimalist, care pune în valoare frumusețea lemnului de cedru. Aceasta este apa de parfum uscată și lemnoasă, Byredo Super Cedar, care încântă adepții filozofiei „mai puțin înseamnă mai mult“. 

  • un parfum lemnos, cu o compoziție simplă
  • un parfum unisex, pentru bărbați și femei
  • amintește aroma creioanelor proaspăt ascuțite

Compoziția parfumului
Lemnul de cedru, în sine, are o aromă complexă, cu tonuri de fructe, de flori și de plante. Apa de parfum Super Cedar o scoate în evidență și îi subliniază foarte subtil fațetele. Trandafirul proaspăt conferă finețe, vetiverul accentuează tonul fumuriu de lemn uscat, iar moscul mătăsos și curat amintește aroma săpunului. Nici mai mult, nici mai puțin decât cedru, în toată splendoarea sa.

Povestea parfumului
Aroma lemnului de cedru o amintește pe cea a creioanelor proaspăt ascuțite, evocând entuziasmul și fantezia vârstei școlare, dar și nostalgia după o viață mai simplă. Totodată, sugerează o cabană din lemn sau mobila scandinavă. Folosit în parfumerie, are puterea de a lega alte note și de a le insufla energie. Pentru iubitorii ingredientelor de calitate, parfumul Super Cedar este lemnul minimalismului.  

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
trandafir
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
cedru
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vetiver haitian, mosc
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Byredo este un inedit brand suedez de parfumuri de nișă, create de fostul jucător de baschet și artist Ben Gorham. Acest bărbat multitalentat și-a descoperit pasiunea pentru parfumuri încă din timpul adolescenței.

Decizia de a crea propriul brand de parfumuri de nișă a luat-o însă în 2006, când, la vârsta de 31 de ani, a început să colaboreze cu parfumieri de talie mondială, ca Olivia Giacobetti și Jerome Epinette. La fel ca și creatorul lor, parfumurile Byredo sunt excepționale. Sunt inspirate din experiențele și amintirile copilăriei lui Ben, dar și de strămoșii indieni din partea mamei sale.

Parfumurile Byredo excelează prin compoziții curate și simple, în care fiecare notă iese perfect în evidență. Descoperiți arome care sunt cu adevărat unice, distincte și atrăgătoare în același timp. Încercați excelentele parfumuri de nișă Byredo!