ByredoLa Tulipe Eau de Parfum pentru femei

Byredo La Tulipe Eau de Parfum pentru femei
Byredo La Tulipe Eau de Parfum pentru femei
Promoție
Livrare gratuită
Economisiți
660RON

Economisiți 17%
50 ml
543RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 1.086,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: BYR0562
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 19.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Primele zile de primăvară, nemaipomenit de delicate, au fost cuprinse în apa de parfum Byredo la Tulipe. Datorită acestui parfum, veți putea savura senzația unei zile de primăvară, oricând ați dori.

  • un parfum floral verde și optimist
  • parfumul este lejer, delicat și foarte feminin
  • pentru toate femeile care iubesc lalelele

Compoziția parfumului
Proprietarul brand-ului Byredo, Ben Gorham, a vrut să materializeze în parfumul La Tulipe fragilitatea și culoarea bogată a lalelelor. Împreună cu celebrul parfumier Jerome Epinette, a creat acordul principal, de lalele, însoțit de nuanța verde, de fructe, a rubarbei, de proaspetele frezii și de ciclamă. Baza parfumului o reprezintă lemnele uscate și vetiverul, ambele conferind parfumului adâncime și duritate, fără ca acesta să devină greu.

Povestea parfumului
Apa de parfum La Tulipe spune povestea primelor lalele înflorite în grădină. Odată ce apar razele de soare călduroase, încep să se dezvăluie și primii bobocei în culori vesele. Frumusețea acestora vă va aminti că a sosit primăvara, dar depinde doar de dvs. ce culoare veți alege pentru a vă decora masa. Ben Gorham spune că iubește lalelele și că scopul lui a fost să materializeze nu doar fragilitatea acestora, ci și culorile pline de viață.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
rubarba, frezie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lalea
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vetiver, tonuri lemnoase
Grupe de parfumuri
florale

Byredo este un inedit brand suedez de parfumuri de nișă, create de fostul jucător de baschet și artist Ben Gorham. Acest bărbat multitalentat și-a descoperit pasiunea pentru parfumuri încă din timpul adolescenței.

Decizia de a crea propriul brand de parfumuri de nișă a luat-o însă în 2006, când, la vârsta de 31 de ani, a început să colaboreze cu parfumieri de talie mondială, ca Olivia Giacobetti și Jerome Epinette. La fel ca și creatorul lor, parfumurile Byredo sunt excepționale. Sunt inspirate din experiențele și amintirile copilăriei lui Ben, dar și de strămoșii indieni din partea mamei sale.

Parfumurile Byredo excelează prin compoziții curate și simple, în care fiecare notă iese perfect în evidență. Descoperiți arome care sunt cu adevărat unice, distincte și atrăgătoare în același timp. Încercați excelentele parfumuri de nișă Byredo!